Ramona Olaru de la Neatza s-a pozat cu un cadou de 35.000 de euro. ”În sfârșit, o decizie bună pentru mine”

Iancu Andreea 04.06.2021, 10:27

Ramona Olaru, frumoasa asistentă TV de la Neatza este fericită după ce s-a pozat alături de un cadou în valoare de 35.000 de euro. Vedeta aștepta de multă vreme să își facă o astfel de bucurie, însă abia recent dorința sa a putut fi îndeplinită. Acesta era unul dintre cele mai mari visuri al Ramonei Olaru, care a reușit să facă totul prin propriile puteri.

Ramona Olaru de la Neatza s-a pozat cu un cadou de 35.000 de euro

Frumoasa blondină, asistentă TV în cadrul matinalului de la Antena 1, este o femeie extrem de ambițioasă. Mai cu seamă că recent, Ramona de la Neatza și-a făcut un cadou de 35.000 de euro, pe care și-l dorea de multă vreme. Asistenta TV, care și-a făcut debutul în televiziune în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”, prezentată de Florin Ristei și Diana Munteanu, iar de aproximativ doi ani este asistentă la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, lucru care pare să îi fi priit.

Deși a împărtășit de nenumărate ori cu urmăritorii săi de pe Instagram faptul că nu are o mașină personală, alegând alte modalități pentru a se deplasa prin oraș, Ramona a reușit de curând să scape de acest stres. Obișnuită să folosească aplicații pentru închirierea autoturismelor astfel încât să se deplaseze cu ușurință atunci când are diferite treburi, frumoasa asistentă de la Neatza a decis să își facă o bucurie și și-a achiziționat o mașină de lux, în leasing.

Ramona Olaru de la Neatza și-a făcut un cadou de 35.000 de euro
Ramona și-a făcut cadou o mașină de lux

Vedeta și-a cumpărat o mașină nouă, în leasing

Pentru că mașina personală este un punct important în viața vedetei, Ramona a început să economisească pentru a-și îndeplini dorința de a avea propria sa mașină. Aceasta a apelat la specialiști, o companie de brokeri auto ocupându-se ca bolidul de lux să ajungă în posesia Ramonei. Astfel, după ce a fost sfătuită să își deschidă o firmă, frumoasa blondină de la Neatza a reușit să își cumpere o mașină marca BMW, în valoare de 35.000 de euro, cu care se plimbă acum prin oraș, fără griji. Vedeta de la Antena 1 a postat deja primele story-uri de la volanul bijuteriei albe, cu care se mândrește extrem de tare.

L-am cunoscut pe Alex de la Brokerauto, care mi-a zis: ”Băi, cel mai bine ar fi să-și faci o firmă pe numele tău prin care poți să-ți iei această mașină pe care ți-o dorești”. Sunt fericită pentru că am făcut lucrul ăsta pentru mine într-un final și am luat o decizie bună pentru mine, a spus Ramona Olaru pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...