Cove dă de pământ cu Pro TV. Ce a putut spune despre postul la care a lucrat ani de zile

Iancu Andreea 15.09.2021, 17:28
Cove dă de pământ cu Pro TV. Ce a putut spune despre postul la care a lucrat ani de zile

Plecarea lui Cove din echipa Pro TV a luat prin surprindere pe toată lumea, mai cu seamă că prezentatorul părea să își fi găsit locul la cârma emisiunii „Vorbește lumea”. Cu toate că nimeni nu se aștepta ca Gabriel Coveșeanu să aleagă un alt post TV, se pare că acesta a considerat de bun augur mutarea la Prima TV. Actualul prezentator al emisiunii „Flash Monden”, alături de Diana Bart, a dezvăluit un aspect nebănuit despre postul la care a lucrat. Vedeta a avut cuvinte dure la adresa Pro TV.

Cove, detalii neștiute despre Pro TV, postul la care a lucrat ani de zile

Gabriel Coveșeanu, cunoscut mai degrabă drept Cove, a decis să își încheie socotelile cu Pro TV, postul la care a lucrat câțiva ani de zile și a ales să se mute la o altă televiziune. Vedeta a reușit să găsească un mediu frumos în cadrul echipei de la Prima TV, post la care va prezenta emisiunea „Flash Monden” împreună cu Diana Bart. Noua producție a început deja de luni, lucrurile așezându-se extrem de natural pentru prezentator, mai cu seamă că a mai colaborat în trecut cu echipa de la Prima, pentru emisiunea „Mama mea gătește mai bine!”. Aflat acum la un post concurent, Cove a făcut câteva dezvăluiri inedite după plecare de la Pro TV.

Pentru că mulți și-au dorit să afle motivul din spatele deciziei sale, Cove a spus care a fost argumentul care l-a determinat să facă o schimbare. Glumeț din fire, prezentatorul a făcut o paralelă între plecarea sa și cea a fotbalistului Messi de la Barcelona. Pe de altă parte, vedeta de la Prima TV a recunoscut că nu se mai simțea relaxat în cadrul trustului Pro, la fel ca în perioada în care Adrian Sârbu se afla la conducerea televiziunii. În plus el a sugerat faptul că emisiunea „Vorbește lumea” devenise o povară pentru el.

În definitiv și Messi a plecat de la Barcelona! O schimbare e de bun augur. Pro TV nu mai e de mult ceea ce a fost pe vremea când l-a înființat Sârbu. A rămas doar imaginea din Pro TV. Vreau să mă simt relaxat, să nu simt o povară când vin la serviciu, a declarat prezentatorul pentru click.ro.

Cove, dezvăluiri despre Pro TV, postul la care a lucrat ani de zile
Gabriel Coveșeanu, noul prezentator „Flash Monden”, de la Prima TV

Prezentatorul face echipă bună cu Diana Bart, colega sa de emisiune

Mult mai relaxat și liniștit, Cove a revenit în echipa Prima TV unde rămâne în același repertoriu, al mondenităților. Vedeta prezintă începând din această săptămână un nou sezon al emisiunii „Flash Monden” alături de Diana Bart. Cei doi amfitrioni se descurcă de minune, formând o echipă de prezentatori care se completează perfect.

Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden.

Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă, a precizat Cove după anunțul că se va muta la Prima TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...