Ce a făcut Cove, imediat după ce a semnat cu Prima TV. Lora nu s-a putut abține și l-a strâns în brațe

Stan Filon 03.09.2021, 13:27
Ce a făcut Cove, imediat după ce a semnat cu Prima TV. Lora nu s-a putut abține și l-a strâns în brațe

Ce a făcut Cove, imediat după ce a semnat cu Prima TV? Ei bine, actorul pe numele său real Gabriel Coveșeanu a mers la un eveniment artistic important, unde s-a revăzut cu foarte mulți colegi de scenă, dar și de platou.

S-a aflat ce a făcut Cove, imediat după ce a semnat cu Prima TV

Gabriel Coveșeanu a spus și el adio matinalului ”Vorbește lumea” de la Pro TV, la fel cum a făcut și Lora, cu puțin timp înainte de plecarea lui. Vedeta a semnat imediat cu Prima TV, unde va prezenta o emisiune, unde acesta le-a dat întâlnire tuturor fanilor săi. Chiar dacă are multă treabă la noua emisiune, Cove și-a făcut timp să meargă la premiera filmului ”Pup-o, mă! 2 – Mireasă nebună”. În pelicula respectivă are rol principal nimeni alta decât frumoasa Lora, fosta colegă de platou a lui Cove, de la Pro TV.

Cei doi s-au reîntâlnit la premiera filmului, iar artista principală l-a luat în brațe și chiar l-a sărutat pe obraz pe Cove, fostul său coleg, în prezența soției acestuia. Gabriel Coveșeanu a întâlnit multă lume cunoscută la lansarea filmului, fiind înconjurat de prieteni și colegi de breaslă.

Ce a facut Cove, imediat dupa ce a semnat cu Prima TV. Lora nu s-a putut abtine si l-a strans in brate
Ce a facut Cove, imediat dupa ce a semnat cu Prima TV. Lora nu s-a putut abtine si l-a strans in brate

”Revin cu drag în locul în care m-am simțit atât de bine”

S-a revăzut cu Florin Busuioc, cu Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel, cu care a stat de vorbă și a depănat chiar amintiri. Cove nu s-a sfiit să spună unde s-a angajat recent, ba chiar a făcut și ceva reclamă emisiunii sale de la Prima TV. Acesta va prezenta din 13 septembrie emisiunea Flash Monden”, de la ora 19:30, alături de Diana Bart.

”Da, acum sunt la Prima TV. Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-am simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipă de senzație la Flash Monden”, a spus Cove.

”Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă”, a precizat Cove.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...