Cove a dat cărţile pe faţă. De asta a plecat, de fapt, de la Pro TV. „A fost greu”

Stan Filon 10.09.2021, 16:42
Cove a dat cărţile pe faţă. De asta a plecat, de fapt, de la Pro TV. „A fost greu”

Gabriel Coveșeanu, cunoscut publicului larg drept Cove, a plecat de la la PRO TV, fără prea multe explicații. Mulți au spus că vedeta nu a fost mulțumită de ultimele schimbări, însă prezentatorul a păstrat tăcerea și nu a spus adevăratul motiv pentru care a plecat de la PRO TV, cel puțin până acum.

De ce a plecat Cove de la Pro TV

Cove s-a decis însă să vorbească despre ceea ce l-a nemulțumit cel mai mult la job-ul său de la PRO TV. Spune însă că nu regretă pasul pe care l-a făcut, mai ales că până acum schimbările din viața lui au venit exact la momentul potrivit!

„Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioadă foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie, pentru că doar weekend-urile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde, iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe”, a declarat Cove, pentru Spectacola.ro.

De ce a plecat Cove de la Pro TV
De ce a plecat Cove de la Pro TV

A semnat cu Prima TV

Cove spune că a fost mereu deschis provocărilor, pe care le-a acceptat fără a ezita mai mult. Spune că nu s-a înșelat până acum, iar schimbările au fost de bun augur. „Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de… surprize- surprize”, a spus Cove.

Gabriel Coveșeanu a semnat imediat cu Prima TV, unde va prezenta un alt format de emisiune. Spune că îi face plăcere să lucreze la Prima TV, unde a revăzut vechi colaboratori și a cunoscut unii noi nouți. ”Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden.

Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă”, a precizat Cove.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...