Cine o păzește pe Alexandra, fiica lui Gigi Becali. Are misiunea chiar de la patronul FCSB

Andrei Cezar 12.10.2021, 14:40

Gigi Becali este tare mândru de fetele sale și a știut întotdeauna să le ofere cea mai bună educație. Chiar dacă el este un adevărat personaj în lumea mondenă autohtonă, latifudniarul din Pipera a dorit să își țină familia departe de luminile reflectoarelor. De aceea, niciuna dintre fiicele sale nu a ieșit în evidență în presa de scandal. În plus, Gigi Becali se asigură de ficare dată că fetele sale au parte de protecție oriunde ar merge.

Alexandra Becali, păzită de omul de încredere al patronului echipei FCSB

Alexandra Becali (25 de ani), fiica mijlocie a omului de afaceri, este supravegheată aproape în permanență de oamenii de încredere ai tatălui său. Zilele trecute, fata finanțatorului echipei FCSB a fost surprinsă în compania lui Ionuț Luțu. Fostul fotbalist se afla la volanul unui Bentley de 250.000 de euro, semn că Gigi Becali îi pune la dispoziție Alexandrei tot confortul de care are nevoie.

Fata mijlocie a latifundiarului a mers la o clinică din zona de nord a Capitalei, iar Ionuț Luțu a așteptat-o lângă bolidul pe care îl conducea, ocupându-și timpul cu discuții la telefon, până când tânăra și-a făcut apariția.

Fiica lui Gigi Becali a plecat de la clinică și s-a îndreptat, alături de Ionuț Luțu, către o cafenea, potrivit Prosport. Alexandra Becali a afișat accesorii extrem de scumpe, printre care o geantă care costă peste 5.000 de euro, dar și un ceas care ajunge la prețul de peste 20.000 de euro.

În tot timpul cât a însoțit-o, fiica lui Gigi Becali nu a contenit să vorbească la telefon, semn că pentru Alexandra, prezența fostului fotbalist în astfel de ”misiuni” este una obișnuită.

Faptul că Gigi Becali și-a pus omul de încredere să o ducă pe Alexandra cu mașina oriunde tânăra ar avea nevoie, ar putea fi și un semn că omul de afaceri nu ar mai dori să o lase pe fiica cea mijlocie să conducă prin aglomerația infernală din București.

Parcările nu sunt tocmai punctul ei forte. În luna august, paparzzi playtech.ro au surprins-o pe Alexandra blocând tortuarul din fața unei cafenele pentru a-și cumpăra o băutură. Iar în urmă cu alte câteva luni, tot ea a parcat același bolid de sute de mii de euro pe o trecere de pietoni din fața unui mare complex comercial din zona Băneasa.

Așadar, nu este exclus ca Gigi Becali să îi fi pus la dispoziție un ”șofer” pentru a evita astfel de situații.

Ce a spus Alexandra Becali despre presupusa relație cu un tânăr afacerist

Despre Alexandra Becali s-a scris, la un moment dat, că ar fi avut o relație cu un tânăr om de afaceri din București, pe numele său Mihnea Goroiu. Însă tânăra a negat orice relație amoroasă alături de renumitul afacerist.

Eu și Mihnea Grigoriu ne cunoaștem încă din copilărie și niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relație de prietenie, fapt pe care de altfel el însuși îl poate confirma.

Având în vedere educația pe care am primit-o de la părinții mei și discreția care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect și am speranța că jurnaliștii care încă își mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie știri vădit mincinoase cu privire la viața mea și a familiei mele.

Este totuși păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care, în defintiv, nu fac decât afecteze încrederea publicului în mass-media românească”
Alexandra Becali (Sursa: instagram.com)

Urmăriți Impact.ro și pe