Cine este Bruja de la America Express. Nume real, vârstă, înălțime, studii, carieră

Cazacu Alexandru 20.01.2023, 12:47
Cine este Bruja de la America Express. Nume real, vârstă, înălțime, studii, carieră

America Express, reality show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1, a început duminică, 15 ianuarie. În sezonul cu numărul 5 al emisiunii, cele nouă perechi de vedete vor parcurge un traseu de peste 7.000 de kilometri în America de Sud, într-o cursă plină de adrenalină și suspans. Una dintre echipele concurente este formată din Bruja și prietenul ei, Pufeh. Află în continuare, cine este Bruja de la America Express.

Bruja a colaborat cu mai mulți artiști români

Concurenții acestui sezon America Express vor avea de parcurs un traseu inedit care traversează trei țări din America de Sud: Mexic, Guatemala și Columbia. Nouă echipe de vedete au acceptat provocarea de a participa la reality show-ul de la Antena 1, iar printre acestea se numără și cea formată din Bruja și Pufeh.

Mulți dintre telespectatori sunt foarte curioși să afle cine este Bruja de la America Express. Teodora Mîzgoi, pe numele său real, este o cântăreață de muzică trap. Ea s-a născut la data de 11 ianuarie 1955, are 1,63 m înălțime și 51 de kilograme.

Vezi și Cine este Joaquin Bonilla de la America Express. De ce a venit în România în urmă cu 20 de ani și cu ce se ocupă

În vârstă de 27 de ani, artista a intrat în vizorul publicului, mai ales după ce a cântat la „Urbanist Sessions” în 2019. În ultimii ani, Bruja a colaborat cu mai mulți artiști autohtoni. Printre aceștia se numără și Connect-R, Irina Rimes, Macanache și Liviu Teodorescu.

Cine este Bruja de la America Express, una dintre concurentele de la America Express

Bruja a fost unul dintre jurații emisiunii de talente „One True Singer”. La masa juriului, alături de artistă au stat Alina Eremia, Șerban Cazan și Alex Cotoi. În industria muzicală, Teodora s-a lansat în 2020, iar de atunci se numără printre cei mai apreciați cântăreți de trap din România. În cadrul unui interviu, cântăreața a mărturisit că pasiunea pentru muzică a moștenit-o de la tatăl său.

Vezi și Cine sunt Jean Gavril și Dinu de la America Express. Vârstă, studii, familie, copii, carieră

În limba spaniolă, numele de scenă al artistei înseamnă „vrăjitoare”. Pentru a-și alege acest nume, Teodora s-a inspirat din istoria femeilor citite care, în secolul al XIII-lea, erau arse pe rug. Fanii o apreciază pentru că îi îndeamnă pe cei care o urmăresc să citească mai mult, pentru că numai în acest fel pot să evolueze cu adevărat.

„Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal. Să gătească. Să-și pupe frații, părinții, copiii și nevestele sau soții.

Fiecare face ce vrea cu viața lui. Dar când urmărești prea mult viața altcuiva, devine și a ta. Pe a ta o pierzi. Nu mai fiți triști. Mâncați o ciocolată să mai produceți niște endorfine.”, spunea artista, conform unsitedemuzică.ro.

Cine este Bruja de la America Express
Bruja participă la America Express alături de Pufeh

America Express îi oferă artistei oportunitatea de a-și depăși limitele

Bruja și Pufeh au acceptat provocarea și s-au aventurat pe Drumul Aurului. Înainte de a pleca în marea aventură America Express, cei doi au dezvăluit că au acceptat să participe la reality show-ul difuzat de Antena 1, pentru că doresc să își depășească limitele. În plus, Teodora și prietenul susțineau că vor să iasă din zona lor de confort, să cunoască oameni și culturi noi.

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins sa acceptam provocarea America Express”, au declarat Pufeh și Bruja.

Chiar dacă până acum au avut parte de provocări destul de dificile, îndrăgita artista și influencerul s-au arătat încântați de experiențele trăite la America Express – Drumul Aurului. Pe traseul din America Latină, Pufeh și Bruja au intrat împreună cu alte opt echipe formate din: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama sa, Mihaela.

Citește și Cine este Ovidiu Buta de la America Express. Vârstă, studii, familie, carieră

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...