Cine este Joaquin Bonilla de la America Express. De ce a venit în România în urmă cu 20 de ani și cu ce se ocupă

Cazacu Alexandru 18.01.2023, 14:55
Cine este Joaquin Bonilla de la America Express. De ce a venit în România în urmă cu 20 de ani și cu ce se ocupă

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii celui mai dur reality show din România. America Express a început pe 15 ianuarie, la Antena 1. La fel ca și în sezoanele anterioare, nouă perechi de vedete au acceptat să ia parte la marea aventură pe Drumul Aurului. Printre echipele participante la competiție se numără și cea formată din stilistul Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. Află în continuare cine este Joaquin Bonilla de la America Express.

Cine este Joaquin Bonilla de la America Express, coechipierul lui Ovidiu Buta

După cum spuneam, Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta formează una dintre cele nouă echipe de la America Express. Cu siguranță, mulți români îl cunosc pe celebrul stilist Ovidiu Buta. Dar cine este Joaquin Bonilla?

Vezi și Țările în care s-a filmat America Express. Pe ce dată va debuta pe micul ecran

Ei bine, Joaquin este mexican la origini. Mama lui este mexicană, iar tatăl său este din Costa Rica. Coechipierul lui Ovidiu Buta s-a născut în Ciudad de Mexico, însă a decis să se mute în România în urmă cu 20 de ani.

Ce studii are Joaquin Bonilla

Joaquin și-a visat încă din adolescență la carieră artistică. Încă din timpul facultății a începută să predea design grafic. Ulterior, el a reușit să se angajeze la o celebră agenție de publicitate din Mexic, iar de aici a avut o ascensiune rapidă și a ajuns director de creație.

Joaquin Bonilla a absolvit Universitatea Autonomă Metropolitană din Mexic, în perioada anilor 2000. Acum, el este director creativ la o agenție de publicitate din țara noastră. Conform informațiilor apărute în mediul online, Joaquin are două surori mai mari, din partea tatălui.

Vezi și Viza de America Express, pusă la bătaie pentru fanii emisiunii. Telespectatorii au șansa să participe la filmările sezonului următor

Joaquin a ajuns în România în urmă cu 20 de ani și s-a stabilit la București, unde a creat un brand de succes. El lucrează cu unele dintre cele mai importante companii din industria FMCG. A avut campanii publicitare de succes de la mașini, alcool, companii aeriene, produse de beauty, bijuterii, inclusiv mâncare de căței. De asemenea, el a organizat și evenimente sau petreceri pentru branduri de top din România.

Joaquin Bonilla, despre experiența America Express

Partenerul de concurs a lui Ovidiu Buta s-a născut în 1970, în Ciudad de Mexico. Mama sa este de origine mexicană, iar tatăl lui este originar din Costa Rica. După cum am menționat și anterior, Joaquin a venit în România în urmă cu două decenii.

Faptul că este vorbitor de limbă spaniolă, ar putea reprezenta un avantaj mare pentru echipa celor doi. Cu toate acestea, Joaquin Bonilla susține că nu se aștepta ca aventura pe Drumul Aurului să îi arate lucruri despre care nu știa absolut nimic.

„Am descoperit lucruri care nu știam că există. Niște locuri despre care n-am auzit în viața mea! Acum, ca mexican, nu am niciun prieten sau rude care au văzut ce am văzut eu în Mexic!”, a mărturisit coechipierul lui Ovidiu Buta.

Cine este Joaquin Bonilla
Cine este Joaquin Bonilla de la America Express, coechipierul lui Ovidiu Buta

Joaquin Bonilla: „America Express ne-a antrenat foarte bine”

Ovidiu și Joaquin au avut un debut impresionant la America Express. Ei au fost câștigătorii primei probe de pe Drumul Aurului, chiar dacă au pierdut primul joc de amuletă în favoarea lui Cătălin Scărlătescu și a Doinei Teodoroiu.

După cum susține Joaquin Bonilla, una dintre cele mai mari provocări și o experiență nouă pentru el a fost să facă autostopul.

„America Express ne-a antrenat foarte bine. Eu nu mai credeam că la vârsta mea pot să învăț atâtea lucruri noi. Pentru mine, pe Drumul Aurului, locul favorit a devenit pickup truck-ul. Într-o camionetă sunt singurele momente în care pot să privesc în stânga și-n dreapta și să admir peisajul, în timp ce stau cu picioarele întinse și mă și odihnesc, dacă nu sunt depozitate pe-acolo vreun cauciuc ori bagaje”, a spus Joaquin, potrivit a1.ro.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Aurului

Acum că știm cine este Joaquin Bonilla, haideți să aflăm și care sunt ceilalți concurenți de la America Express.

După ce concurenții reality show-ului de la Antena 1 au străbătut Asia în lung și lat, în cel de-al cincilea sezon se schimbă continentul. Acum, competiția se desfășoară în America de Sud. Drumul Aurului poartă cele nouă perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe un traseu de peste 7.000 de kilometri. Concurenții sezonului 5 sunt:

  • Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru
  • Puya și soția sa, Melinda
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla
  • Jean Gavril și fratele său, Dinu
  • Bruja și prietenul ei, Pufeh
  • gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar
  • Bie Adam și mama sa.

Așadar, aceștia sunt concurenții care au acceptat să pornească în marea aventură America Express.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...