Cele mai ieftine destinații de vacanță unde poți să ajungi cu mai puțin de 50 de euro. Biletele de avion sunt un chilipir

Badea Violeta, Mihai Ianoși 30.03.2023, 11:06
Cele mai ieftine destinații de vacanță unde poți să ajungi cu mai puțin de 50 de euro. Biletele de avion sunt un chilipir

La început de an, toți ne propunem să călătorim mai mult, să vizităm câteva orașe europene sau chiar globale. Din păcate însă, cheltuielile care apar în viața noastră ne fac să ne schimbăm planurile. De aceea, în acest articol îți vom prezenta câteva destinații de vacanță extrem de ieftine. Iată unde poți să ajungi cu mai puțin de 50 de euro!

Acestea sunt cele mai ieftine destinații de vacanță

Anul acesta nu pare să aducă mari îmbunătățiri economice. Nu vrem să fim pesimiști și nu suntem noi cei care spunem acest lucru, dar lumea, după cum indică toate titlurile de pe prima pagină a ziarelor, este în agitație, la fel și inflația și costul vieții.

Cu toate acestea, chiar dacă ai unele griji legate de finanţe, călătoriile nu trebuie să dispară imediat de pe radarul tău. Asta pentru că ai la dispoziție câteva variante extrem de accesibile. Aceste locuri pe care ți le vom prezenta mai jos merită atenția ta. Ai nevoie de mai puțin de 50 de euro și le poți vizita!

Sansa unica de a vedea Milano
Sansa unica de a vedea Milano
  • Milano, Italia

Unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa este, fără dar și poate, Milano. Dacă nu l-ai vizitat încă, atunci trebui să o faci chiar acum. Poți ajunge în acest oraș superb din Italia cu ajutorul companiei Ryanair.

Un zbor din Cluj-Napoca costă, în perioada 12-16 mai, doar 25 de euro. Dacă dorești să cumperi un bilet trebuie, însă, să știi că acesta nu include bagaj de cală sau de mână și nu ai nevoie de agenție.

  • Bruxelles, Belgia

Un alt oraș superb este Bruxelles, capitala Belgiei. Acesta are o arhitectură impresionantă și numeroase obiective istorice care merită să fie văzute.

Dacă vrei să vizitezi acest oraș, poți alege perioada 18-22 mai. Un zbor din Cluj-Napoca, cu Rynair, costă doar 34 de euro. Nu mai sta pe gânduri și profită de această ocazie unică!

Citește și Destinații ieftine pentru vacanța de Paște 2023. Unde merg românii?!

  • Paris, Franța

Capitala Franței sau orașul romantismului, așa cum este cunoscut Parisul, este vizitat an de an de zeci de milioane de turisti din întreaga lume.

Acum a venit si rândul tău, asta dacă nu ai pășit deja aici. Ryanair îți pune pe tavă o ofertă extrem de tentantă. Între 28 mai și 1 iunie, un bilet de avion va costa numai 45 de euro.

Citește și Destinațiile anului 2023. Topul celor mai spectaculoase locuri pentru vacanța de vară!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...