Destinații ieftine pentru vacanța de Paște 2023. Unde merg românii?

Mihnea Tălău 22.02.2023, 10:23
Destinații ieftine pentru vacanța de Paște 2023. Unde merg românii?

Se apropie cu pași repezi vacanța de Paște, iar românii au început deja să își facă planurile de plecare. Evident că și agențiile de turism se întrec în oferte, care mai de care mai incitante, cu prețuri pentru toate buzunarele. Trebuie doar să te hotărăști.

Oferte tentante pentru vacanța de Paște

Astfel, de Paște, cel mai ieftin sejur cu avionul în Turcia, în Antalya costă 534 de euro/persoană, iar în Egipt, la Hurghada, 518 euro/persoană, se arată în oferta Hello Holidays.

Pentru cei care preferă o deplasare cu autocarul, vacanța de Paste la Kusadasi costă 395 de euro/persoană, în Didim, 299 de euro/persoană ori 365 de euro/persoană, în funcție de durata acesteia, cinci sau șapte nopți, scrie Adevărul.ro.

La sejururile în hotelurile de cinci stele, cu all inclusive sau ultra all inclusive, turiștilor li se pregătesc decoruri și meniuri specifice sărbătorilor pascale.

Spre exemplu, în Grecia, în insulele Evia și Corfu, la Salonic și în Paralia Katerini, turiștii pot participa și la Slujba de Înviere, pentru sejur prețurile încep de la 179 de euro/persoană.

Curiozitati despre Grecia

Pentru vacanță de Paște, ieftin este un circuit în Macedonia de Nord, de patru zile, cu transport autocar și cazare la un hotel de patru stele. În perioada târgului de turism online (între 22 și 28 februarie) costă 158 de euro/persoană.

Vizite la cele mai căutate obiective turistice

Și programele Senior Holidays în Italia, fără limită de vârstă sau supliment de non senior, au reduceri de până la 150 de euro/persoană, în timp ce programele de tip circuit de Paște sunt mai ieftine cu 20% în perioada târgului de turism online.

,,Ofertele ,,vedetă” ale târgului online sunt trei circuite la Istanbul și Budapesta -Viena, cu plecare în primele două săptămâni din luna martie. Turiștii plătesc 129 de euro, 159 de euro sau 199 de euro, în funcție de program, și petrec o vacanță de Paște activă, cu excursii și vizite la cele mai căutate obiective turistice”, a afirmat Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Oferte bune pentru Grecia, destinație spre care s-a mărit și numărul de curse de autocar, fiind așteptat un aflux mare de turiști români.

„Față de 2022, pentru Grecia avem în acest an mai multe curse de autocar, câte două pe săptămână spre zonele din Grecia unde care ne-am consolidat poziția: Halkidiki, Thassos, Riviera Olimpului. Pentru amatorii de vacanțe în Grecia, la târgul online sunt oferte cu reducere de până la 50% și pentru pachete, și pentru cei care doresc transport individual, dar și tarife unice, 99, 149, 199 de euro/persoană pentru anumite spații de cazare la vacanțele din lunile mai și iunie”, a mai adăugat ea.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...