Cea mai mincinoasă zodie. E păcăliciul zodiacului. Să nu crezi nimic din ce îţi spune

Iancu Andreea 13.10.2021, 16:15
Cea mai mincinoasă zodie. E păcăliciul zodiacului. Să nu crezi nimic din ce îţi spune

Unii dintre nativii zodiacului sunt adevărați maeștri ai deghizării, reușind să își ascundă cu mare pricepere interesele și intențiile. Astfel, astrele dezvăluie care este cea mai mincinoasă zodie, despre care până și planetele ne avertizează să nu credem nimic din ceea ce ne spun. Află dacă te numeri printre aceștia.

Care este cea mai mincinoasă zodie din horoscop

Topul nativilor care se pot înrudi cu succes cu personajul fantastic Pinocchio este dezvăluit de astre. Anumite planete îi guvernează pe cei care nu au o problemă în a ascunde adevărul, pe care l-a un moment dat ajung chiar și ei să îl creadă. Deși cea mai mincinoasă zodie din horoscop nu ar trebui să te determine să nu mai ai deloc încredere în ceea ce îți spune o persoană născută sub acest semn zodiacal, totuși ai putea să fii mai atent atunci când trebuie să ai o înțelegere cu această zodie. Este predispusă la a ocoli adevărul.

Cea mai mincinoasă zodie
Topul celor mai mincinoase zodii

Gemeni

Topul mincinoșilor nu putea să nu îl aibă pe nativul din Gemeni în frunte, mai cu seamă că aceasta este zodia despre care se cunoaște că are două fețe. Acesta, sub chipul său angelic și inocent, poate ascunde gânduri contradictorii și uneori chiar meschine. Gemenii sunt mai mereu interesați doar de propria lor persoană. În general, ei se concentrează pe a le fi lor bine, ignorându-i pe cei din jurul lor. Așadar, în prezența nativilor din Gemeni ar trebui să acționezi cu băgare de seamă. Chiar și cel mai apropiat prieten se poate trezi mințit de către nativul din Gemeni. Inteligenți și spontani, Gemenii pot recurge la un astfel de comportament și doar din amuzament, reușind să găsească argumentele potrivite.

Leu

Leii exagerează și nu ezită să își ia atitudinea arogantă și superioară. Nativii din Leu sunt în stare să spună orice minciună chiar și numai pentru a fi în centrul atenției. De multe ori, aceștia au tendința de a exagera faptele pe care le prezintă în cercul de prieteni și se pun mereu pe ei pe un piedestal. Ei obișnuiesc să îți arate numai latura lor fără cusur, pricepându-se la orice și obținând ceea ce își propun. Leii vor încerca mereu să denatureze realitatea și să convingă în jurul lor că sunt perfecți.

Fecioara

Pragmatice, Fecioarele reușesc să distingă între realitate și vis, însă chiar și atunci când sunt cu picioarele pe pământ, au tendința de a-și dori perfecțiune în orice lucru, deși sunt conștienți că aceasta nu există. Atunci când își doresc să pună într-o lumină favorabilă un lucru, Fecioarele vor alege să mintă cu nonșalanță pentru a-și atinge scopurile. De multe ori însă, ei ajung să se mintă singuri, raportându-se numai la imagini ideale, la care aspiră toată viața, deși ele sunt create doar în mintea lor.

Scorpion

Nativii născuți în zodia Scorpion mint din plăcere, mai ales atunci când cineva încearcă să îi pună la zid, luându-i la întrebări. Pentru că sunt destul de secretoși, alegând să nu îți dea prea multe detalii, Scorpionii preferă să mintă chiar și numai pentru a-ți observa reacțiile. Totodată, acești nativi au tendința de a spune minciuni legate de alte persoane, intenționat făcându-le rău. De aceea, este indicat să verifici mereu o informație pe care o primești din partea unui Scorpion înainte de a face judecăți.

Săgetător

Nativii aceștia nu excelează la a spune minciuni, însă nu sunt nici împotriva ascunderii adevărului, mai ales când trebuie să facă față unei situații compromițătoare. Este important să le urmărești gesturile, privirile pentru a descoperi dacă spun sau nu adevărul. Dacă observi că evită să te privească în ochi say are chipul înroșit, înseamnă că nimic din ceea ce afirmă nu este adevărat.

Vărsător

Vărsătorii obișnuiesc să mintă prin omisiune. Tot ceea ce îi interesează este să fie lăsați liberi, neplăcându-le situațiile în care ajung să fie constrânși de cineva. În plan amoros, Vărsătorii nu se numără printre partenerii fideli. De aceea, atunci când se află în postura de a înșela, ajung să își mintă partenerii și găsesc de obicei cele mai inventive scuze. Ori există situația în care preferă să ascundă totul în spatele tăcerii. Dacă vrei să prinzi un Vărsător cu minciuna, va trebui să îl urmărești pentru a afla ce ascunde.

Pești

Peștii sunt, prin natura lor, mai alunecoși decât alte zodii. Aceștia sunt caracterizați de sentimente și stări schimbătoare. Uneori sunt blânzi, alteori extrem de expansivi. De aceea, poți avea impresia uneori că joacă un rol, că poartă chiar și o mască. Acești nativi preferă să se prezinte în mod diferit în fața persoanelor din jur, ascunzând identitatea lor originală. Nu știi niciodată la ce să te aștepți din partea lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...