Zodii care nu pot fi mințite. Mintea lor ascuțită va găsi mereu adevărul

Emanuela Pană / 07.10.2020, 15:10
Zodii care nu pot fi mințite. Mintea lor ascuțită va găsi mereu adevărul

Unele semne zodiacale au un al șaptelea simț când vine vorba de a-i detecta pe mincinoși. Datorită intuiției dezvoltate și a atenției pe care o acordă fiecărui cuvânt și gest, zodiile din lisa de mai jos nu cad ușor în mrejele minciunilor. Un alt aspect important ține de modul în care reacționează acești nativi atunci când își dau seama că sunt păcăliți. Dacă unii îți vor trece cu vedere ideea necugetată, alții detestă să fie subestimați și nu vor fi la fel de toleranți.

Zodii care nu pot fi mințite

Fiecare dintre noi are capacitatea să mintă. Dacă unora le vine mai… natural, de pe buzele altora unele lucruri vor suna artificial. Pare-se că suntem creați cu această abilitate de a „înfrumuseța“ adevărul, însă depinde de noi dacă alegem să o facem sau nu.

În conversația cu unii nativi trebuie să ne aducem aminte de proverbul „Minciuna are picioare scurte“, pentru că ei și-au construit un adevărat mecanism de a detecta mincinoșii.

Ei îți vor analiza fiecare cuvânt și fiecare gest în parte, vor fi atenți la discursul logic și chiar la postură, mai exact la limbajul trupului. Toate acestea le vor oferi indiciile de care au nevoie pentru a trage concluzia asupra ta: ești sau nu mincinos? Ei cu siguranță vor ști.

Pe acești nativi nu îi poți duce de nas

Ar fi indicat să nu le adresezi neadevăruri zodiilor din lista de mai jos, căci ei își vor da seama și te vor taxa imediat. Fie că îți vor spune sau nu ceea ce cred despre tine, să fii sigur că nu îți vor mai căuta compania dacă te-au prins cu minciuna.

Patru nativi care NU pot fi mințiți
Patru nativi care NU pot fi mințiți

1. Scorpion

Scorpionii fie au un detector de minciuni ascuns pe undeva, fie au un extra-simț când vine vorba de neadevăruri. Acești nativi miros de la distanță un mincinos și asta pentru că intuiția și abilitățile lor de a oberva tot ce se petrece în jur sunt extraordinare.

Ei nu vor acorda prea ușor încredere, deoarece sunt conștienți de faptul că există mulți oameni rău intenționați și care vor să înșele. Am putea spune despre ei că sunt înzestrați cu darul de a vedea și de a citi oamenii ca nimeni alții. Pentru acești nativi minciuna este cea mai mare trădare. Scorpionii sunt persoane oneste și vor spune mereu ce gândesc, chiar dacă se știu că uneori „adevărul doare“.

2. Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt recunoscuți pentru curiozitatea și spiritul lor de observație bine pus la punct. În general, ei vorbesc doar când au ceva de spus și asta după ce s-au gândit bine înainte să deschidă gura.

Nu suportă să fie mințiți și pentru că acest sentiment le provoacă „urticarie“, nici ei nu recurg la neadevăruri. Mai mult, atunci când simt că au de-a face cu o persoană înșelătoare, acești nativi apelează la cea mai bună „armă“ a lor – memoria. Nativul din Gemeni își va aminti fiecare detaliu din trecut, iar dacă detectează o minciună, nu se lasă până nu află și motivul pentru care a fost spusă. Ei își vor bombarda cu întrebări interlocutorul, pentru a vedea unde s-a produs ruptura.

3. Vărsător 

Acești nativi nu au timp de pierdut cu minciuni sau născoceli. Pentru un Vărsător situația este pe cât de simplă posibil: dacă te-a prins cu minciuna, ai terminat-o cu el. Ei au minți ascuțite, un spirit de observație dezvoltat și o intuiție piternică, motive destul de întemeiate pentru a nu te încumeta să îi minți. Aceștia își vor obosi partenerul de discuție cu întrebări, până ce acesta se va încurca în propriile invenții. Un Vărsător te va tolera doar dacă ai modificat nesemnificativ adevărul pentru a proteja relația pe care o ai cu el.

Unul dintre puținele lucruri care îl scot efectiv din sărite pe nativul din Vărsător este să fie subestimat.

4. Fecioară

Nativii acestei zodii au un talent aparte de a citi oamenii. Comparativ cu Gemenii, o Fecioară este o persoană mult mai analitică și mai cinică, așa că dacă suspectează că cineva încearcă să o mintă, își va concentra imediat toată atenția către expresiile feței interlocutorului și asupra limbajului corpului pe care îl afișează el. Această zodie va fi atentă la fiecare cuvânt pe care îl rostești, pentru a aduna cât mai multe informații.

Fecioarele nu caută lucruri mari, ci sunt atente la acele mici indicii cărora alte persoane nu le-ar da importanță. În schimb, pentru că e în natura lor să fie tăcute și rezervate, Fecioarele nu vor arăta niciodată cu degetul persoanele mincinoase.

Citește și: Zodiile care trebuie să se abțină de la certuri

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI