Top cinci zodii care mint de îngheață apele. Trebuie să te ferești neapărat de ele

Andreea Bisinicu 03.11.2020, 20:57
Top cinci zodii care mint de îngheață apele. Trebuie să te ferești neapărat de ele

Top cinci zodii care mint de îngheață apele. Trebuie să te ferești neapărat de ele. Aceștia sunt cei mai falși dintre nativi. Cunoști și tu pe vreunul dintre ei?

Top cinci zodii care mint de îngheață apele. Gemeni

Să îi dea cineva OSCAR-ul pentru cel mai mare mitoman nativului din Gemeni. Zodia asta știe cum să păcălească pe oricine. Indiferent că ești partenera lui de viață, prietenul său, colegul de muncă sau părintele, nativul Gemeni știe cum să te joace pe degete.

Te mint cu zâmbetul pe față și niciodată nu își vor recunoaște greșelile. Minciuna și manipularea sunt activitățile lui preferate și le stăpânește de minune.

Top cinci zodii care mint de îngheață apele. Vărsător

Vărsătorul este cel mai periculos dintre mincinoșii zodiacului. Este capabil să te mintă în față, privindu-te în ochi. Mai mult de atât, acești nativi adoră arta disimulării. Fug de responsabilități și vor evita orice fel de conflict cu tine.

Nu doar că te vor minți, dar îți vor ascunde lucruri importante și se vor preface ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, dacă îi prinzi cu mâța în sac.

Top cinci zodii care mint de îngheață apele. Leu

Leii suferă de mitomanie cronică, ar spune mulți. Sunt în stare de orice pentru a ieși basma curată din orice situație. Nu contează dacă asta înseamnă să-și trădeze cei mai buni prieteni.

Leii adoră să fie în centrul atenției, așadar, vor face orice ca să se adapteze oricărei situații, să fie parte dintr-un anturaj pe care și-l doresc. Dacă asta presupune să modeleze puțin adevărul, o vor face fără remușcări, pentru că îți vor spune numai ce vrei tu să auzi.

Ele sunt cele cinci zodii care te vor minti in fata
Ele sunt cele cinci zodii care te vor minti in fata

Top cinci zodii care mint de îngheață apele. Pești

Se știe că Peștii sunt cei mai fustangii bărbați și le place să caute atenția domnișoarelor, chiar și atunci când sunt implicați într-o relație serioasă. Peștii sunt firi reci, calculate dar boeme. Te vor înșela și minți atunci când îți va fi lumea mai dragă.

Nativii Pești vor încerca, întotdeauna, să te convingă că ei au dreptate, chiar dacă îi prinzi cu minciuna.

Top cinci zodii care mint de îngheață apele. Capricorn

Capricornilor le place mult de tot bârfa, așa că să nu te surprindă dacă vor denatura, puțin, adevărul atunci când îți vor povesti despre ce a făcut vecina de la etajul al treilea.

Capricornii mint mult ca să-și ascundă sentimentele. Atunci când sunt întrebaţi direct ori puşi în faţa faptului împlinit, preferă să fabuleze, să inventeze pentru a evita răspunsul real, sincer. Mint în legătură cu viaţa lor, cu munca lor, totul pentru a-şi păstra acel mister şi pentru a oferi o doză de curiozitate. Uşor bizari, într-adevăr, dar în mintea lor totul are sens.

Urmăriți Impact.ro și pe