Ce salarii sunt la Triton, magazinul de scule care s-a extins în o mulțime de orașe din România

Daria Petrescu 10.12.2020, 18:23
Ce salarii sunt la Triton, magazinul de scule care s-a extins în o mulțime de orașe din România

Salarii Triton. Triton este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de magazine de scule. În ultimii ani compania s-a extins în mai multe orașe din țară, după ce în anul 1995 s-au pus bazele activității de service din Constanța, anul în care se și deschide primul magazine. În cazul în care vrei să intri în echipa de lucrători de la Triton, trebuie să șii că salariile diferă de la o funcție la alta și nu sunt deloc de neglijat. Iată Ce salarii sunt la Triton, magazinul de scule care s-a extins în o mulțime de orașe din România

Salariile angajaților de la Triton

Lucrător depozit- primește un salariu net de  2.000 lei

Operator depozit- are un salariu net de 1.742 lei

Operator depozit- 1.700 lei net

Tehnician- 1.800 lei net

Consilier vânzări- 2.200 lei și tichete de masa în valoare de 300 de lei

Operator depozit- primește suma de 1.500 lei

Manager divizie-  are un salariu de 3.400 lei

Consilier vânzări teren- 2.000 lei plus tichete de masă în valoare de 300 de lei

Manager vanzari–  primește suma de 4.200 lei

Despre Triton, magazinul de scule

Triton a intrat pe piața sculelor încă din anul 1995, iar succesul lor a crescut de la an la an, devenind una dintre cele mai apreciate companii.

Poziţia fruntașă deținută la ora actuală se datorează seriozității și competenței echipei de vânzări. De asemenea,  un rol important le-au avut relațiile de bună colaborare cu clienții, sprijinului constant al furnizorilor și nu în ultimul rând diversității ofertei.

Activitatea firmei îmbină toate elementele necesare satisfacerii nevoilor clienților: consultanță, vânzare, service garanție și post-garanție, închirieri.

Compania s-a străduit de-alungul anilor să crească și calitatea de top a produselor cu servicii pe măsură.

Clienții au beneficiat de consultanță de specialitate, servicii optime de transport. De asemenea, de livrare și punere în funcțiune, service în garanție și post-garanție la cel mai înalt standard.

Ce spun reprezentanții despre Triton

„Calitatea serviciilor oferite este confirmată și de certificarea SR EN ISO 9001:2001 obținută în anul 2007. Existăm datorită clienților noștri. Prin urmare nu suntem niciodată prea ocupați pentru a le inţelege și satisface cerințele.

Ne respectăm întotdeauna promisiunile și tot ceea ce facem stă sub semnul calității, consecvenței, dinamismului, deschiderii față de noutăți, grijii față de colaboratori.

Ne străduim să ne dezvoltăm și să ne perfecționăm conținutul pentru a putea oferi produsele și serviciile solicitate, la un nivel calitativ superior.

Pentru că numai un produs și servicii de calitate pot duce la obținerea unor rezultate de calitate”, au transmis reprezentanții Triton pe pagina oficială.

Cum s-a dezvoltat Triton

-în 2003 se înființeaza punctul de lucru din orasul Cernavoda

-2004- Iau naștere punctele de lucru din orasele Galați si Urziceni

– Se achiziționează un lot de teren de 10.000 mp în zona industriala a Constanței pentru noul sediu- 2005

-în 2011 Triton devine membru fondator al retelei Tehnik , rețea nationala de vânzări și distributie scule cu un numar de 15 puncte de vanzare directa, distributie si service.

-2015- Triton Galați se mută într-un nou sediu cu o suprafața de peste 1000 mp

– Triton deschide filiale noi în Braila, Targu Jiu, Craiova, Slatina și Motru- 2016

– Triton deschide o nouă filiala în Bacău- 2017

Urmăriți Impact.ro și pe