Ce s-a descoperit în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian. ”Îi știu toate parolele. Nimeni nu s-a gândit”

Ioana Bucur 12.11.2021, 12:59
Ce s-a descoperit în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian. ”Îi știu toate parolele. Nimeni nu s-a gândit”

La nici 24 de ore de când a fost condus pe ultimul drum, apar noi informații despre ultimele zile din viața regretatului artist. Apropiații acestuia au dezvăluit ce s-a descoperit în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian. Singura persoană care îi avea parolele și codurile de securitate a făcut totul public.

Secretul ultimelor ore din viața artistului, dezvăluit de telefonul lui Petrică Mîțu Stoian?

Colegii de breaslă admiratorii, familia, foștii colaboratori l-au condus, miercuri, pe ultimul drum pe Petrică Mîțu Stoian. Moartea fulgerătoare a artistului este și acum greu de acceptat pentru cei care au ținut la el și care, acum, își doresc ca adevărul să iasă la lumină, iar cei responsabili de decesul artistului, dacă există, să fie trași la răspundere.

Cântărețul urma un tratament post-Covid, la o clinică privată. La un moment dat, starea sa de sănătate a încept să se degradeze, fiind transportat de urgență la Spitalul de Urgență din Reșița unde, în ciuda tututor eforturilor depuse de medicii care l-au preluat, a încetat din viață.

La nici 24 de ore de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian, fiica impresarului său, Doru Gușman, a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la medicamentele pe care le lua artistul înainte de a începe terapia în camera hiperbară, în contextul în care s-a vorbit despre posibilitatea ca moartea să-i fi fost cauzată de un supradozaj.

„Vă trimit toate conversaţiile mele despre COVID-19. Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de anticoagulant, nu e adevărat. (…) I-au înjumătățit doza de anticoagulant.

Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert. Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2 cum îl are în mod normal.

A făcut tratament, a fost în 2019. A trecut, era sănătos. A făcut anul acesta CT. Am făcut acel CT. Nu mai aveam nicio investigaţie din iunie”, a declarat fiica lui Doru Gușman, de profesie medic, potrivit România TV.

Ce s-a descoperit în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian
Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie

„Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit”

Andreea Gușman este convinsă că indicii importante se găsesc în telefonul artistului, pe care niciun anchetator nu l-ar fi verificat până acum. Pentru că ea era cea care îi făcea toate configurările, tânăra știe toate parolele și codurile de securitate.

„Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele. Nu putea nmeni să intre în telefon pentru că era parolat .

Eu știam că l-au luat și m-am uitat în telefon, de asta am vrut să văd că are o perioada foarte mare în care nu a fost activ pe telefon, între 16:30 si 17:21. Nu l-a convins nimeni! Într-o seară îmi trimitea site-ul. Ia uite ce minunat e aici!”, a menționat Andreea Gușman.

Fiica impresarului a dezvăluit că Petrică Mîțu Stoian era foarte activ pe rețelele de social media, iar o perioadă de aproape o oră de inactivitate ar demonta afirmațiile făcute de reprezentanții clinicii.

„Telefonul, el statea non-stop pe rețelele de socializare am văzut ca nu a fost activ între 16:30 si 17:21 în ziua cu tratatmentul respectiv. Am căutat să fac print-screen să arăt că nu a fost activitate în perioada aceea. Prima dată, medicii de la clinică au spus că tratamentul a durat 15 minute, acum au spus 75 de minute. Am găsit o conversație în care a spus că a intrat în cameră „Iată că au venit să mă ia să ma bage în cameră”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...