Niculina Stoican nu a mai rezistat. Ce a spus despre Petrică Mîțu Stoian: “Trebuie cumva lămurit totul”

Nicu Stan 11.11.2021, 17:28

Niculina Stoican a răbufnit negând tot ce s-a scris despre ea și relația pe care a avut-o cu Petrică Mîțu Stoian. Contrar a ceea ce s-a spus, interpreta de muzică populară spune că a avut o relație de prietenie extraordinară cu regretatul interpret de muzică populară.

Niculina Stoican neagă că l-a umilit vreodată pe Petrică Mîțu Stoian. ”Eram sprijin unul pentru altul, ne consideram Mehedintiul plecat în lume”

Niculina Stoican a făcut precizări despre relația pe care a avut-o cu Petrică Mîțu Stoian, după ce impresarul artistului a spus că acesta l-ar fi umilit toată viața.

Cântăreața neagă totul și spune că i-a fost apropiată lui Petrică Mîțu Stoian, cei doi având mai mult decât o prietenie normală.

Niculina Stoican se considera buna prietena cu Petrica Mitu Stoian
Niculina Stoican se considera buna prietena cu Petrica Mitu Stoian

Niculina Stoican și Petre Mîțu Stoian, prieteni de mici copii

”Nu e greu, poate eu sunt ultima care poate să spună că îi e greu, familia e cea mai în măsură să spună asta. Noi ne-am născut aproape în acelaşi loc. Ne-am început cumva cariera împreună, la Doina Gorjului 13 ani. La Maria Tanase am mers împreună. Tot parcursul nostru se leagă într-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci a fost dincolo de această prietenie.

Eram sprijin unul pentru altul, ne consideram Mehedintiul plecat în lume. Ne bucurăm unul de realizările celuilalt. Îmi zicea uite fata, vezi ce cântec frumos. Noi existăm dincolo de lumea asta reală în care legăm prietenii pe interes suntem drăguţi unii cu alţii de complezenţă. Niciodată nu am defilat nici cu relaţia asta profesioanala. Eu sunt mândră de generaţia din care fac parte. Relaţia mea cu Petre era cu totul altceva”, a spus Niculina Stoican.

Niculina Stoican, despre ieșirea la pensie a lui Petrică Mîțu Stoian

De asemenea, contrar a ceea ce s-a vehiculat în spațiul public, că ea l-ar fi presat să se pensioneze, Niculina Stoican spune că nu l-a influențat în vreun fel pe Petrică Mâțu Stoian cu pensionarea.

”Ultima dată am vorbit la Festivalul Maria Tanase. El s-a pensionat în vara. Chiar eu i am adus Adeverinţa de la Doina Gorjului la Craiova. Faptul că toată lumea acum revendică dragostea pentru el e normal. Plecarea de la Maria Tanase a fost alegerea lui. Eu l-am întrebat: de ce să pleci? A mai vrut să plece o dată, dar i s-au calculat anii şi nu ieşeau. A spus că nu mai vrea să îi spună nimeni ce are de făcut: că a obosit.

S-a pensionat, dar urma să cânte în continuare

A zis aici trebuie să vin la program, că este o zi cu spectacole şi poate eu nu vreau să vin. La pensionare, mi-am dorit să îi fac o surpriză, ca o să îi ducem lipsă. Ultimul spectacol în care el cântă era în weekend, iar de luni îi înceta contractul cu instituţia. L-am scos în faţa publicului, am spus ca şi-a dorit să se pensioneze, dar ca asta nu înseamnă că nu va mai cânta”, a mai amintit Niculina Stoican.

Niculina Stoica nu s-a certat niciodată cu fostul său coleg

De asemenea, Niculina Stoican spune că relația ei cu Petrică Mîțu Stoian nu a fost numai lapte și miere, dar susține că niciodată nu s-au certat, cu atât mai puțin să își aducă unul altuia injurii.

”Trebuie să mă laşi şi să mă înţelegi. Eu l-am înţeles. Nu am spus că relaţia noastră a fost numai lapte şi miere, dar niciodată nu ne-am certat, nu ne-am adus injurii. Eu mi-am asumat ce am declarat, trebuie cumva lămurită această problemă, pentru că mi s-au adus injurii, mie şi instituţiei, vom face demersurile necesare că instanţă să le lămurească. Se va lămuri. Este atacată instituţia, un mod de a gestiona instituţia. Noi suntem acolo bugetari, nu ne putem juca cu banii pe care-i primim de la buget, dumnealui poate să spună ce îşi doreşte”, a mai spus Niculina Stoican.

Petrică Mîțu Stoian, nemulțumit de viața lui?

Interpreta de muzică populară a mai spus că l-a simțit pe Petrică Mîțu Stoian nemulțumit de viața lui, acesta anunțând-o oarecum că va face mai multe schimbări.

”Cred că îşi dorea multe schimbări în viaţa personală. Nu vreau să îmi spună mie cineva ce să fac, a spus. Nu mai vreau să cânt decât cui vreau eu, când vreau eu. Asta era regulă lui de câte ori vorbea cu mine. Nu mai vreau fată, nu mă mai duc nici la televizor, decât unde vreau eu. Eu aşa am perceput-o ca pe o schimbare. Nu îl criticam niciodată, nu îi trasam condiţii şi reguli, ne amuzăm de fiecare situaţie”, a mai precizat Niculina Stoican.

Urmăriți Impact.ro și pe