Ce îi reproșează, de fapt, Oana Roman tatălui ei. ”Credeam că nu am dreptul să fac asta, dar m-a pus pe planul doi”

Iancu Andreea, Cătălin Mureșanu 26.03.2021, 11:14
Ce îi reproșează, de fapt, Oana Roman tatălui ei. ”Credeam că nu am dreptul să fac asta, dar m-a pus pe planul doi”

Oana Roman a devenit cunoscută ca fiind fiica premierul Petre Roman, mulți exprimându-și invidia pentru faptul că provine dintr-o familie celebră. Totuși, copilăria și adolescența vedetei nu au fost deloc fericite, în ciuda funcției tatălui și mamei sale. Pentru că a trecut prin momente extrem de dificile, luptându-se cu depresia încă de la o vârstă fragedă, Oana Roman îi reproșează multe tatălui ei. Ajunsă la maturitate, vedeta realizează cât de mult a afectat-o acea perioadă.

Detalii despre relația vedetei cu Petre Roman. Ce îi reproșează Oana Roman tatălui ei

Faptul că Petre Roman a preluat un mandat de premier în perioada 1989-1991 a reprezentat o adevărată dramă pentru familia sa, în special pentru Oana Roman. Fiica fostului prim-ministru a trecut prin episoade dificile de depresie încă din adolescență, iar totul a fost cauzat de schimbările petrecute în familie. Vedeta a povestit cu tristețe despre perioada în care s-a simțit abandonată de părinții săi, mult prea ocupați cu treburile statului. Astăzi, Oana Roman îi reproșează tatălui ei faptul că a fost pusă pe planul doi.

Pentru o lungă perioadă, grija și atenția părinților mei pentru mine s-a încheiat, iar prioritatea numărul unu pentru el a fost strict guvernarea, iar a mamei a fost să-l susțină în acest demers. Eu nu am mai contat, a afirmat vedeta.

Din păcate, lucrurile nu s-au schimbat nici după încheierea guvernării. Viața politică a lui Petre Roman a devenit o prioritate, în timp ce familia a trecut pe locul al doilea. Din păcate, cea care vorbește cu durere despre perioada copilăriei sale este Oana Roman, care a mărturisit în cadrul unui interviul acordat lui Mihai Morar faptul că tatăl său s-a înstrăinat de ea.

Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai achimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine, a povestit Oana Roman.

Oana Roman în adolescență, alături de tatăl său
Oana Roman în adolescență, alături de tatăl său

A suferit de o depresie profundă la vârsta de 13 ani

Viața familiei Roman după Revoluție a fost marcată de ascensiunea politică a lui Petre Roman. Din nefericire, pe măsură ce cariera politicianului era în ascensiune, Oana Roman se simțea un copil tot mai nefericit și mai dornic de atenție. Afecțiunea părinților săi i-a lipsit enorm vedetei, care recunoaște că a trecut printr-o depresie acută la 13 ani.

M-a afectat, pentru că m-a aruncat într-o depresie profundă, acută și gravă, de niște proporții greu de imaginat. La 13 ani jumătate nu înțelegi ce trebuie să faci cu o depresie acută. Greu am înțeles. Eu îmi doream să se termine, să ne întoarcem înapoi, să se întâmple ca și cum nu ar fi fost. Acesta era gândul meu zi de zi, eu nu voiam să fiu acolo. În casă nu vorbea nimeni cu mine, tata nu a venit acasă vreo două luni, al a dormit la Guvern, venea poate jumătate de zi sau o noapte. Mama stătea mult cu el la Guvern, prioritatea lor din acel moment a fost să salveze țara. Mama se ocupa de partea socială, ei erau ocupați, a dezvăluit Oana Roman.