Decizia luată de Oana Roman în privința mamei ei. Unde o va duce pe Mioara. ”Eu nu am timp să stau cu ea”

Ioana Bucur 20.03.2021, 14:47
Decizia luată de Oana Roman în privința mamei ei. Unde o va duce pe Mioara. ”Eu nu am timp să stau cu ea”

A trecut printr-un divorț pe care nu și l-a dorit, dar nu a avut timp să își lase rănile sufletului să se vindece după despărțire. Problemele de sănătate au venit una după alta, în ultimele luni, iar vedeta este copleșită. Care este decizia luată de Oana Roman în privința mamei ei. Unde o va duce pe Mioara.

Decizia luată de Oana Roman în privința mamei ei

Oana Roman este copleșită de problemele de sănătate cu care se confruntă mama ei. De când s-a mutat în vila superbă din Pipera, ce a costat-o în jur de 160.000 de euro, fiica fostului premier al României a invitat-o pe Mioara Roman să locuiască cu ea. Din nefericire, ultimele luni nu au fost deloc ușoare. În contextul riscului însemnat de infectare cu SARS-CoV-2, Oana nu a avut de ales și a fost nevoită să o ducă de mai multe ori pe mama sa la spital. Abia a trecut o lună de când Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală la colecist. Câteva săptămâni mai târziu, ajungea din nou la medic, pentru a i se îndepărta un lipom infectat.

Diagnosticată cu o formă agresivă de Parkinson, starea Mioarei Roman s-a agravat, ea nemaiputând să își miște o mână. Care este decizia luată de Oana Roman în privința mamei ei? Vedeta a mărturisit că nu are timp să stea prea mult cu ea, așa că va apela la serviciile unui centru de recuperare de lux.

„O duc o lună la un centru de recuperare de lux, să facă fizioterapie, kinetoterapie, proceduri în apă, masaje. Nu e ieftin. Eu nu am timp să stau prea mult cu ea. Sunt zile când Isa stă la Marius. Dar mama stă singură la tv, când eu nu sunt acasă, și are nevoie de socializare. E programată la vaccin pe 27 martie. O duc acolo pentru că ea saraca nu a ieșit din casă cu lunile, nu a mers decât la doctor și la coafor”, a dezvăluit Oana Roman, la Antena Stars.

Mioara Roman suferă de Parkinson
Mioara Roman suferă de Parkinson

Mioara Roman are mai multe probleme de sănătate: „Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură”

Cu toate că are o femeie care vine de câteva ori pe săptămână să o ajute, Oana Roman este cea care, de cele mai multe ori, trebuie să o ajute pe Mioara Roman să se îmbrace, să aranjeze și să o ducă la medic, atunci când este nevoie.

„La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic… Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o aranjez, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a spus Oana Roman la același post TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI