Oana Roman, mesaj care i-a îngrijorat pe fani. Vedeta suferă enorm: “Câte lacrimi să mai plângă ochii mei”

Iancu Andreea 22.03.2021, 15:05

Fiica fostului președinte Petre Roman, Oana, trece prin momente extrem de dificile, după ce a divorțat de fostul său soț, Marius Elisei. Vedeta a postat de curând pe contul său de socializare un mesaj care le-a ridicat un semn de întrebare urmăritorilor săi. Deși până acum a lăsat să se înțeleagă că este suficient de puternică pentru a trece și peste această perioadă dificilă din viața ei, Oana Roman a transmis un mesaj neașteptat, cu care a reușit să îi îngrijoreze pe cei apropiați.

Ce mesaj a transmis Oana Roman. Fanii săi s-au îngrijorat

Aflată la vârsta de 44 de ani, Oana Roman pare să fi fost ocolită de noroc. Deși are o familie frumoasă, alături de fiica sa, sora și mama ei, Mioara Roman, Oana traversează în ultima perioadă momente dificile. Divorțul, anunțat încă din luna decembrie a anului trecut, a dus la o destabilizare a vedetei, care recent se confruntă și cu problemele de sănătate ale mamei sale. Toate acestea acumulate, împreună cu pandemia care ne afectează pe toți și cu unele momente mai puțin fericite din carieră, au dus la starea actuală a Oanei. Vedeta a postat de curând un text care i-a îngrijorat pe fanii săi.

Oana a ales să transmită un mesaj neașteptat prin intermediul textului unei poezii scrise de către Traian Dorz. Vedeta, pe care fanii o pot urmări și la Antena Stars, în emisiunea Mămici de pitici cu lipici, pare să traverseze o perioadă apăsătoare. Textul împărtășit pe Instagram cu fanii este o rugăciune către Dumnezeu, spusă în clipe dificil de gestionat fără ajutor. Înconjurată de greutăți, Oana Roman încearcă să își găsească refugiul în credință, cerând sprijin divin în cazul problemelor cu care se confruntă.

Poezia lui Traian Dorz, împărtășită de Oana pe contul său de Instagram
Poezia lui Traian Dorz, împărtășită de Oana pe contul său de Instagram

Cum se descurcă vedeta după divorț. Fiica Oanei își mai dorește un frățior

Oana Roman a încercat să fie puternică pe parcursul divorțului de fostul său soț, Marius Elisei. Deși s-au despărțit de mai bine de o lună de zile, vedeta recunoaște că îi este încă dificil să gestioneze relația cu Isabela, fiica celor doi. Divorțul dintre Marius și Oana a fost unul amiabil, ambii împărțind custodia copilei, însă fiica lui Petre Roman recunoaște că deocamdată nu a depășit despărțirea. Mai mult, în cadrul unui interviu recent, Oana mărturisește că îi lipsește timpul petrecut alături de fostul său soț.

Nu știu dacă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea, a spus Oana Roman, după ce a fost surprinsă nemachiată și într-o stare nefericită, potrivit ciao.ro.

Chiar dacă ar putea să își refacă viață alături de un alt bărbat, Oana a dezvăluit că nu ar mai putea să aibă și copii, din pricina unor probleme de sănătate. Iar acest lucru este destul de dureros, mai cu seamă că Isa își dorește un frățior sau o surioară. Totuși, vedeta încearcă să îi explice copilei faptul că tatăl său, Marius Elisei, ar putea să mai facă un copil cu o altă parteneră de viață.

Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că, dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună, el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...