Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Robert Turcescu. Tocmai s-a lansat în afaceri

Elena Avramescu 23.08.2020, 18:47
Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Robert Turcescu. Tocmai s-a lansat în afaceri

Ioana Turcescu este fiica jurnalistului Robert Turcescu, de care acesta este tare mândru și pe care o iubește mai mult decât orice. Fiica acestuia a făcut o reală pasiune pentru modă şi blogging, iar preocuparea actualei soţii a tatălui său pentru design-ul vestimentar a făcut-o să îndrăgească și mai mult acest domeniu.

Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Robert Turcescu

Oana Nuţu Turcescu, soția lui Robert Turcescu, se află în plină campanie de promovare a noii colecţii și a ales-o ca model, din nou, pe fiica sa vitregă, care chiar a venit şi cu ideea unei linii extrem de sexy de corsete. Fiica cea mare a lui Robert Turcescu, care în curând o să împlinească vâsta de 20 de ani, mai precis în luna noiembrie, s-a lăsat fotografiată în cele mai sexy ipostaze, care îi pun în valoare creaţiile proprii. Însă ceea ce a surprins a fost faptul că și mama sa, Corina Ilie, a îmbrăcat unul dintre aceste corsete şi chiar s-a fotografiat alături de fiica sa.

„Joia fetelor – de data aceasta sărbătorind prima colecţie de modă a fiicei mele: corsete ′′YoYo by Oana Nuţu”. Sunt atât de mândră de ea, de creativitatea, munca grea şi determinarea ei!! Nu-mi vine să cred că port corset YoYo – şi că mi se potriveşte al naibii de bine! Aşadar, doamnelor, nu ezitaţi să vedeţi întreaga colecţie şi să o arătaţi fiicelor şi prietenilor voştri” este mesajul postat de mama Ioanei pe contul său de socializare.

Ioana tocmai s-a lansat în afaceri

Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Robert Turcescu
Fiica cea mare a lui Robert Turcescu s-a lansat în afaceri

Fanii acesteia au reacșionat imediat și i-au lasat mesaje de apreciere și încurajare: „Sa fie cu noroc!”, „Beautiful collection, love it! ?”, „Felicitări!”, „Superbe! Felicitari!?”, „Si colectia, dar si manechinele!?”, „Ai fost , esti ….. si esti din ce in ce mai frumoasa”, „La mulți ani!?”, „Wow! Sunt superbe!”, „Pup fetelor”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...