Cum poți să faci, acasă, cursuri de calificare profesională. Metoda prin care poți învăța, în plină stare de urgență, o nouă meserie

Diana Radu 21.04.2020, 19:40
Cum poți să faci, acasă, cursuri de calificare profesională. Metoda prin care poți învăța, în plină stare de urgență, o nouă meserie

În contextul pandemiei, foarte multe business-uri au adoptat măsuri speciale pentru a depăși cu bine criza, dar și pentru a veni în ajutorul clienților săi. Astfel, o parte dintre companii au început să suțină cursuri de calificare, de la distanță, adică în mediul online.

Cum poți să faci, acasă, cursuri de calificare profesională

Având în vedere că în această perioadă foarte mulți oameni au rămas acasă, cea mai mare platformă de cursuri din România, DallesGO vine în ajutorul acesta cu o serie de cursuri online. Platforma cuprinde peste o sută de cursuri interactive din diferite domenii, precum Design Vestimentar, Make-up, Fotografie, Design Interior, Marketing Online, Business, Public Speaking, Nutriție, Cooking sau Cofetarie.

cursuri de valificare profesionala, platforma, online
Cum poți să faci, acasă, cursuri de calificare profesională

Cei care doresc să se înscrie la unul dintre cele o sută de cursuri vor beneficia de gratuitate pentru prima ședință. Cursurile se vor desfășura săptămânal, iar participanții se pot bucura de cursuri în confortul propriei locuințe, fără a fi nevoie să se deplaseze. Mai mult, cursurile pot fi accesat inclusiv din străinătate de pe laptop, tableta sau telefon.

Trainerii sunt oameni cu cariere spectaculoase și profesioniști în domeniilor pe care le reprezintă și sunt dornici să împărtășească cu participanții prin intermediul conferințelor live online cunoștințele lor. Cursurile vor fi unele interactive în cadrul cărora participanții pot pune întrebări și bineînțeles în care vor primi feedback live pentru a reuși pas cu pas să se specializeze în domeniul ales.

Mai mult, platforma pune la dispoziție și un concurs prin intermediul căruia câștigătorul va primi un curs Live Online la alegere. Aceasta ar putea fi o variantă ideală de a vă menține în formă și concentrați pe perioada stării de urgență, dar și o metodă de relaxare. Aveți, în sfârșit, timp pentru a cultiva noi hobby sau pentru a vă perfecționa într-un domeniu pe care l-ați ales deja.

Urmăriți Impact.ro și pe