Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, de la Asia Express, înainte să devină bloggerițe de succes. De nerecunoscut! Foto

Redacția IMPACT 01.04.2020, 12:59
Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, de la Asia Express, înainte să devină bloggerițe de succes. De nerecunoscut! Foto

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt două dintre cele mai de succes bloggerițe din România. Cele două prietene au acceptat o nouă provocare și au trecut de la mediul online direct pe sticlă. Alina și Carmen alcătuiesc o echipă în cadrul show-ului Asia Express de pe Antena 1, acolo unde își testează limitele și curajul.

Cum arătau Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan înainte de a devni celebre

Mulți cunosc foarte multe detalii din viața celor două, datorită aparițiilor de la TV de la Asia Express, dar și datorită vlogurilor. Însă, puțini știu cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan înainte de a deveni celebre. Ei bine, în primul rând acestea nu aveau nicio operație estetică.

Printre operațiile pe care și le-a făcut Alina Ceușan de când a căpătat notorietate se numără o operație la nas.„Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenţie. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur şi simplu nu mă simţeam bine cu nasul meu. Era un nas care nu era deloc feminin după cum a spus şi domnul doctor. Am intrat în operaţie, m-am pus pe masă, m-au adormit şi nu îmi amintesc absolut nimic. Sincer, toată treaba asta mi s-a părut ca un vis.”, a spus Alina Ceuşan pe Youtube.

alina ceusan, carmen grebenisan, bloggerite, asia express
Cum arătau Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan înainte de a devni celebre

La rândul ei și Carmen Grebenișan și-a făcut o intervenție chirurgicală, aceasta și-a mărit bustul, dar și buzele. Bloggerița povestește că a avut mari emoții, dar că le-a depășit cu ajutorul prietenei sale Alina, care i-a fost alături în acele momente și a încurajat-o.

„M-am dus cu maşina către spital, era Alina cu mine, stăteam pe patul acela de spital, în momentele acelea cât am aşteptat credeam că nu se mai termină (…) În următorul moment m-am trezit (…) am zis: Doamne, nu-mi vine să cred că am trecut şi prin asta. Eram deja foarte încrezătoare în mine, nu-mi mai păsa de nimic. Când m-am ridicat de pe pat am simţit că am doi bolovani în loc de sâni, efectiv am crezu că o să-mi pice sânii, îi ţineam întruna cu mâna”, a povestit Carmen Grebenișan.

Prietenia dintre Alina și Carmen: „Cu siguranţă am fost surori într-o altă viaţă”

Pe lângă faptul că fac vloguri împreună și că formează una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express, cele două sunt și foarte bune prietene. Mai mult, acestea s-au mutat împreună încă din perioada studenției și se consideră surori. Cele două au foarte multe pasiuni în comun care le leagă, precum interesul pentru fotografie și pentru editarea acestora.

„Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie. Este singura prietenie şi de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranţă am fost surori într-o altă viaţă. Nu ştiu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată. De fiecare dată una dintre noi este dispusă să îi cedeaze celeilalte orice, dacă cealaltă îşi doreşte mult acel ceva”,  a spus Alina.

Urmăriți Impact.ro și pe