EXCLUSIV

Ce face Andreea Antonescu de când a ajuns acasă. Cu ce exagerează fosta concurentă de la Survivor România 2021

Ioana Bucur 14.04.2021, 08:53

Pentru artistă, experiența Survivor România 2021 a luat sfârșit. Redacția Playtech-Impact a aflat, în exclusivitate, ce face Andreea Antonescu de când a ajuns acasă. Cu ce exagerează fosta Faimoasă, după condițiile dificile din Republica Dominicană.

Ce face Andreea Antonescu de când a ajuns acasă

Pentru Andreea Antonescu, experiența Survivor România 2021 nu a fost una lungă. Vedeta, care s-a alăturat mai târziu colegilor din Republica Dominicană, a făcut față cu greu condițiilor și probelor din concurs. Cu toate că nu i-a fost deloc ușor și a suferit mai multe accidentări, cântăreața a mărturisit că s-ar întoarce oricând într-un reality show. Până atunci, însă, vedeta se bucură de confortul din România. Redacția Playtech-Impact a aflat, în exclusivitate, ce face Andreea Antonescu de când a ajuns acasă, chiar de la mama sa.

Se pare că jumătatea trupei Andre nu mai vrea să audă, o perioadă bună, de două lucruri: nuca de cocos și mămăliga. Amuzată de situaţiile-limită cu care fiica ei a trebuit să se confrunte la emisiunea-concurs Survivor, de la Kanal D, Mioara Antonescu, mama îndrăgitei soliste, ne-a povestit despre Andreea:

„În perioada petrecută în Republica Dominicană, bănuiam că fiica mea se va descurca cu mâncarea. Nu a fost niciodată o tipă pretenţioasă şi nici eu nu pot spune că am răsfăţat-o. Nici vremurile de altădată nu erau cele mai prietenoase cu noi. Dar, când am aflat că mâncau aproape exclusiv nucă de cocos, am strâmbat eu însămi din nas. Îmi închipui ce o fi pe bieţii concurenţi să nu ai decât aşa ceva de mâncare, dimineaţa, la prânz şi seara.

Partea frumoasă vine din faptul că Andreei nu-i place mămăliga. Dar, la unul dintre concursuri, echipa sa a câştigat mălai şi lapte. Aşadar, ce poţi face din mălai? Doar mămăligă! Aşa că mi-am închipuit-o pe fiica mea mâncând cu poftă mămăligă şi sorbind lapte. Când i-am povestit asta, mi-a spus doar atât: O să mă mai amuz o vreme de asta pe socoteala ei!”, ne-a spus femeia, căreia i se mai spune și „MioMami”.

Andreea Antonescu a suferit o accidentare în concursul Survivor România
Andreea Antonescu, la Survivor România 2021

Cu ce exagerează fosta concurentă de la Survivor România 2021

Mama artistei a spus și care a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vedetei, datorită participării la Survivor România 2021: nu a mai fumat deloc. Doar că, din nefericire, de când s-a întors în România, Andreea pare că recuperează timpul pierdut: „La întoarcere, s-a reapucat de ţigări şi când am chestionat-o zilele trecute pe tema asta mi-a recunoscut, cu jumătate de gură, că fumează mai mult ca înainte!”. Un alt sacrificiu făcut în Republica Domincană a fost ciocolata. „Andreea e mare consumatoare de ciocolată. Zilnic, devorează cel puţin una, dintr-aia mare, de 100 de grame, cel puţin. Aşa că, după ce i-a spus o vreme adio, s-a întors la marea ei dragoste”, adaugă „MioMami”.

Lucrul care a speriat-o cel mai tare pe mama vedetei a fost cel legat de faptul că noaptea, printre concurenţii ce dorm în acele spaţii ce cu greu pot fi numite „locuri de dormit”, se mai strecoară câte un şarpe sau şoricei, deşi există şi şobolani dolofani prin zonă.

„Nu ştiu cum a putut dormi Andreea sau cum pot dormi ceilalţi. Eu nu aş fi închis vreun ochi de teama șobolanilor și a șerpilor!”, ni s-a mai confesat mama Andreei Antonescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...