Ce s-a întâmplat între Andreea Antonescu și un coleg de la Survivor România când nu erau filmați. Artista a recunoscut tot

Cristian Cojocaru, Alexandra Chiric 30.03.2021, 20:58
Ce s-a întâmplat între Andreea Antonescu și un coleg de la Survivor România când nu erau filmați. Artista a recunoscut tot

După ce s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde are loc concursul Survivor România, Andreea Antonescu s-a destăinuit în prima sa apariție TV. Vedeta a declarat că a avut parte de momente mai puțin plăcute din cauza unui coleg.

Andreea Antonescu vorbește despre perioada petrecută la Survivor

Întoarcerea Andreei Antonescu din cadrul competiției Survivor România este presărată declarații intense cu privire la concursul din Republica Dominicană. Vedeta a afirmat că a dormit pe podea și că mâncarea nu a fost suficientă, afirmând că ”efectiv am făcut foamea”. După doar trei săptămâni petrecute în cadrul competiției, artista a revenit pe meleaguri românești.

În cadrul emisiunii prezentată de către Teo Trandafir, Andreea a mărturisit că i-a dus dorul fiicei dar și a prientenilor ei. Vorbind și despre competiție, artista a dezvăluit mai multe informații neașteptate despre Culiță Sterp, colegul ei de echipă din cadrul concursului din Republica Dominicană.

„A zis că ar trebui să îi rupem Andreei un picior ca să stea pe bancă, să nu concureze. Vreau să cred că e o glumă, eu am un simț al umorului dezvoltat. Mă așteptam la un pic mai multă verticalitate din partea lui”, a afirmat Andreea Antonescu în emisiunea de la Kanal D.

În cadrul concursului, Andreea Antonescu s-a apropiat foarte tare de Elena Marin, cu care se cunoștea înainte de a intra în cadrul comeptiției. Astfel, perioada petrecută acolo le-a întărit și mai tare legătura și speră ca dansatoarea să câștige competiția, adăugând: „E o dansatoare minunată, o fată muncitoare. I-am zis că sper să aducă trofeiul acasă”.

Andreea Antonescu a dezvăluit mai multe informații neașteptate despre Culiță Sterp, colegul ei de la Survivor România
Andreea Antonescu a dezvăluit mai multe informații neașteptate despre Culiță Sterp, colegul ei de la Survivor România

”Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză”

După ce a fost eliminată, Andreea Antonescu a făcut o declarație în care afirma că se simte foarte bine și că timpul petrecut acolo a ajutat-o să câștige experiență ca femeie.

 „Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva”, a declarat Andreea.

Totodată artista a afirmat că nu a fost surprinsă de voturile primite, adăugând că este o femeie greu de speriat.

 „Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează. Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare

Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe bune, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show”, a spus Andreea Antonescu, după ce a fost nominalizată.

Urmăriți Impact.ro și pe