Colegul de la Survivor de care Andreea Antonescu nu mai vrea să audă: ”Mie îmi plac oamenii cu coloană vertebrală”

Iancu Andreea 07.04.2021, 18:17
Colegul de la Survivor de care Andreea Antonescu nu mai vrea să audă: ”Mie îmi plac oamenii cu coloană vertebrală”

Experiența Survivor România 2021 a fost una scurtă pentru Andreea Antonescu, care a fost eliminată din competiție în urmă cu câteva săptămâni. În ciuda accidentării cu care s-a confruntat și a momentelor dificile din concurs, vedeta recunoaște că s-ar mai întoarce oricând într-un reality show. Totuși, Andreea Antonescu a dezvăluit și care este colegul de la Survivor de care nu mai vrea să audă. Motivul este explicat chiar de ea într-un interviu recent.

Cine este colegul de la Survivor de care Andreea Antonescu nu mai vrea să audă

Andreea Antonescu a intrat în competiția din Republica Dominicană cu speranța că își va putea depăși noi limite, fiind o fire care nu spune nu provocărilor. Astfel, jumătatea Trupei Andre a pornit cu determinare în lupta contra Războinicilor, deși recunoaște că nu este cea mai sportivă persoană. Chiar și așa, Andreea a reușit să facă o figură bună și s-a bucurat de prietenia cu restul concurenților din echipa Faimoșilor. Totuși, Andreea Antonescu a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru click.ro, cine este colegul de la Survivor pe care nu ar vrea să îl mai întâlnească.

Nu m-ar deranja dacă nu m-aș mai întâlni în viața asta, și căruia nu îi voi simți lipsa vreodată, Sebastian Chitoșcă. Mie îmi plac oamenii cu coloană vertebrală, de la care am ce învața, persoane integre, a recunoscut Andreea Antonescu pentru click.ro.

Pe de altă parte, cei care i-au fost sprijin pe tot parcursul competiției au fost Elena Marin, dansatoarea prietenei sale Andreea Bălan și luptătorul Cătălin Moroșanu. În momentele dificile, cei doi au fost cei care au susținut-o pe vedetă.

Cu Elena Marin și Cătălin Moroșanu, ei au fost oamenii în fața cărora puteam să mă retrag și să îmi deschid sufletul. Legat de ceilalți am avut garda sus, dar există concurenți cu care mi-ar fi drag să mă revăd când vor ieși din competiție, a mărturisit Andreea Antonescu, după terminarea filmărilor, pentru sursa citată.

Andreea Antonescu a suferit o accidentare în concursul Survivor România
Andreea Antonescu a suferit o accidentare în concursul Survivor România

Andreea s-a accidentat în timpul competiției Survivor România 2021

Fanii Andreei Antonescu au trecut prin momente pline de emoție după ce vedeta s-a accidentat în timpul competiției. Aceasta a suferit o accidentare la un deget pe unul dintre traseele din Republica Dominicană. Andreea a ignorat faptul că unghia sa și-a schimbat culoarea imediat după lovitură și a continuat să lupte pentru echipa sa, dând totul în speranța că va ajunge până la final. Din păcate, vedeta a fost eliminată din concurs după trei nominalizări consecutive în cadrul consiliului Survivor România. Acum cântăreața se recuperează și mărturisește că se mândrește cu experiența competiției din junglă.

Era foarte umflat, chiar a stârnit îngrijorare și din partea medicilor, care sunt obișnuiți mai mult decât mine cu diverse accidentări. Eu sunt foarte bine, experiența „Survivor România” e unică și o recomand tuturor, indiferent că sunt sau nu împătimiți ai sportului. Te trezește, te aduce la realitate, te face să apreciezi tot ceea ce ai în jurul tău, a mai povestit cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...