Andreea Antonescu, propunere indecentă de la un coleg de la Survivor România. Ce i s-a sugerat să facă

Stan Filon 12.04.2021, 13:49

Andreea Antonescu a vorbit deschis despre experiența Survivor România. La televizor, probele fizice îi păreau destul de ușoare, însă a avut un șoc atunci când s-a trezit în concurs. În plus, a povestit primele experiențe pe care le-a avut când a ajuns în Republica Dominicană, care n-au fost unele foarte plăcute. I s-a făcut chiar și o propunere indecentă.

Andreea Antonescu a primit o propunere indecentă de la un coleg de la Survivor România

Andreea Antonescu a fost surpriza de la Survivor România. Nimeni nu a știut că va intra în competiție. Chiar și ea a aflat cu doar patru zile înainte. Așadar, nu a avut timp să se pregătească prea mult. nici genele false nu a avut timp să și le scoată. Imediat cum a ajuns, a rămas fără bagaj, fără telefon și nu a avut voie să iasă două zile din camera de hotel. Nici gel de duș nu a avut!

”Mi s-a părut foarte interesant modul în care mi s-a propus această experiență, spunându-mi-se că este vorba de 30% parte sportivă, ăsta fiind punctul meu slab. Punctul meu forte era psihicul. Ceilalți 70% sunt strict legați de psihic (…) „Aveam la dispoziție aproximativ 4 zile în care să fac analize, teste Covid, bagaje, să caut ce am avut de căutat, să pun totul laolaltă, dăm drumul în Republica Dominicană. Sunt luată de la aeroport, așezată frumos în cameră. Mi s-a spus că în aproximativ 2 zile voi intra în competiție (…) Sunt anunțată că mi s-ar lua telefonul. Pe nepusă masă, mi s-a luat și telefonul, după care mi s-a spus: nu poți părăsi camera până nu intri în competiție.

Andreea Antonescu a primit o propunere indecenta de la un coleg de la Survivor România
Andreea Antonescu a primit o propunere indecenta de la un coleg de la Survivor România

A rămas șocată imediat cum a ajuns la hotel. Fără telefon, fără gel de duș

Ok, ies pe balcon, mă uit în dreapta, în stânga: să știi că n-ai voie să stai foarte mult nici pe balcon, nu vrem să te vadă cineva, ești pur și simplu o surpriză și n-am putea risca să-ți facă cineva vreo poză și să se afle înainte de intra în competiție.

La un moment dat, mă duc să fac un duș. Nu tu gel de duș, nu tu șampon, nu tu balsam, nu tu nimic (…) M-am tot învățat că în orice hotel e gel de duș, săpun (…) Mi se luase și bagajul, hainele de competiție și atât: un tricou, un maieu, o bustieră, o pereche de pantaloni scurți, una de pantaloni lungi și o bluză cu mânecă lungă. Cinci perechi de lenjerie intimă, cinci perechi de șosete”, a mărturisit artista.

A intrat în emisiune și la scurt timp a venit și propunerea indecentă, făcută de un coleg de emisiune. ”Când intrăm direct pe traseu, trasee de apă, tobogan (…) am intrat în apă, a fost prima dată când habar nu aveam ce se întâmplă cu mine.(…)  Ridic greutate, dau să arunc, nu mergea. Eu vedeam unde trebuie să dau, dar direcția mergea în altă parte. S-a terminat traseul, eu n-am adus punct.

A dat totul pentru echipă

”Ne îndereptăm spre insulă. Pe drum port o discuție în care mi se spunea: stai liniștită, au venit foarte multe fete și au făcut toate topless, poți să faci și tu, o zi, două, trei ți-o fi rușine, noi suntem obișnuiți, tu probabil ești obișnuită. Când am auzit-o pe asta, eu am înnebunit. Nu, că eu trebuie să demonstrez că pot mai mult, nu topless”, a continuat cântăreața.

Andreea Antonescu a spus că a făcut tot ce s-a putut pentru echipă, pentru a aduce puncte. Nu s-a dat accidentată, chiar dacă i s-a sugerat asta. Din păcate, accidentarea a venit pe bune. ”(…) Ce vreau să înțelegeți este că eu am dat totul pentru a aduce puncte. Nu m-am dat în lături, n-am stat să găsesc scuze, n-am stat să profit de accidentările pe care le-am avut ca să nu particip.

Andreea Antonescu a primit o propunere indecenta de la un coleg de la Survivor România
Andreea Antonescu a primit o propunere indecenta de la un coleg de la Survivor România

Ar mai vrea o dată

Am tot auzit discuții, că nu-mi doresc ca echipa să câștige puncte. N-am ptutut niciodată să mă dau lovită, după cum mi se și sugera de foarte multe ori, atâta timp cât eu nu eram lovită. Mi se părea normal să joc corect, cu toate armele pe față, în modul meu, în felul în care eu puteam.

Din păcate, la un moment dat, s-a și întâmplat, m-am și accidentat, ăla a fost ultimul traseu la care eu am participat, mi-am prins degetul între mânerul ciocanului și peretele de rigips în care am dat atât de tare, mi-am văzut instant unghia mov. Nu mai puteam de durere, a fost prima dată în viața mea când m-a bufnit plânsul de durere”, a mai spus vedeta.

Cu toate problemele întâmpinate acolo, Andreea Antonescu a recunoscut că Survivor este o experiență de viață și cea mai intensă pe care a trăit-o vreodată. Vedeta a sus că nu ar spune ”nu” unei noi provocări.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...