Ce este supa săracului. Rețeta e ieftină și delicioasă

Andreea Bisinicu 04.11.2020, 15:31
Ce este supa săracului. Rețeta e ieftină și delicioasă

Ai auzit și tu de asta? Rețetă supa săracului. E delicioasă și ieftină. Se prepară destul de repede și îți promitem că cine o va gusta te va ruga să-i mai dai încă o porție.

Rețetă supa săracului. Ingrediente

Ce este supa săracului, poate te întrebi. Ei bine, chiar dacă numele nu pare a fi cel mai inspirat, supa asta e foarte bună. E făcută din multe legume și puțină carne, pentru a mulțumi pe toată lumea. Necesită puține ingrediente și nu trebuie să cheltui mulți bani pentru a o prepara.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • 500 g tacâmuri de pui
  • 3 litri de apă
  • o ceapă mică.
  • 6-8 cartofi curățați
  • 500 g amestec de legume congelate
  • 300 g roșii la cutie.

Rețetă supa săracului. Mod de preparare

Rețetă supa săracului. Credeai că e complicată? Nicidecum! Pentru început, pune carnea la fiert. Când începe să fiarbă, adaugă și legumele. Lasă totul la fiert pentru aproximativ o oră, la foc mic. Nu uita să verifici, din când în când, să nu dea pe afară supa.

Se adaugă sare și piper după gust. Dacă vrei, poți pune și un praf de boia. Înainte de a lua oala de pe foc, pune frunze de leuștean și pătrunjel, tocate mărunt. Gata, supa săracului este numai bună de servit.

Reteta pentru cea mai buna supa a saracului. Cat te costa
Reteta pentru cea mai buna supa a saracului. Cat te costa

De ce este recomandată dieta cu supă

Supa de legume este foarte recomandată în diete. Este slabă în kilocalorii și se ține doar până la zece zile. Dieta cu supă ajută la eliminarea apei reținute de organism, astfel că silueta va căpăta repede o formă mai suplă.

În plus, dieta cu supă oferă beneficii precum: creșterea senzației de sațietate și aportului de nutrimente esențiale și fibre, precum și a celui de apă, dar și scăderea numărului de calorii consumat zilnic.

În timpul unei diete cu supă, precum supa de legume, organismul este detoxifiat, iar echilibrul acido-bazic poate fi restabilit.

Știai că anumite studii observaționale au arătat că persoanele care consumă în mod regulat supă tind să aibă un indice de masă corporală mai mic? Este mai puțin probabil ca aceste persoane să ajungă să se confrunte cu obezitatea. În plus, supele sunt recomandate mai ales în sezonul rece. E plăcut să mănânci ceva bun și cald când afară plouă sau ninge, nu?

Ai grijă, în schimb, atunci când oprești dieta într-un mod brusc. S-ar putea să pui la loc kilogramele de care ai scăpat, dacă nu vei adopta un regim de viață sănătos și vei mânca moderat.

Urmăriți Impact.ro și pe