Ce conțin, de fapt, mezelurile de pe rafturile Lidl. Toți clienții trebuie să afle adevărul

Mihnea Tălău 21.03.2023, 10:35
Ce conțin, de fapt, mezelurile de pe rafturile Lidl. Toți clienții trebuie să afle adevărul

Retailer german Lidl a reușit în ultimii ani să-și apropie o clientelă fidelă. Puțini sunt însă românii care știu de unde provin mezelurile sau ouăle găsite pe rafturile acestor magazine, multe dintre ele la prețuri preferențiale.

De unde provin mezeluri și ouăle de rafturile magazinelor

Spre  exemplu, mezelurile din brandul Cămara Noastră provin din România, iar cele vândute sub marca Pikok vin din Polonia, Cehia sau chiar și din țara noastră.

Despre ouă, celebrul retailer anunța, în urmă cu ceva timp, că a eliminat din întregul sortiment de produse ouăle provenite de la găini crescute în baterii, adică ouăle notate cu cifra 3.

Astfel, Lidl România oferă clienților săi doar ouă care provin de la găini crescute în hale, la sol, în sistem free range şi în sistem ecologic, adică ouă din categoriile 2, 1 şi 0, se arată într-un comunicat al retailer-ul german, potrivit Antena3.

Lidl dă aceste produse la prețuri de nimic. Oferta este valabilă începând de luni, 6 martie

Mezelurile autohtone sunt produse într-o fabrică din Cluj. La fel ca produsele marcă proprie din alte mari lanțuri de magazine.

”Colaborăm cu cei mai importanți retaileri în domeniu și producem cu mult drag produsele pe care cu siguranță le cunoașteți deja, precum PIKOK, Cămara Noastră și BARONI pentru LIDL, Best Farm, Vreau din România și GUSTOSO pentru Kaufland, Casa Gustului pentru Penny, ARO, Metro Chef/Horeca Select și Fine Life pentru METRO, marcă proprie pentru Mega Image, C Classic pentru Carrefour sau PROXI pentru Profi.

Ne asigurăm întotdeauna că livrăm cele mai sigure și gustoase produse, că respectăm cu multă rigurozitate autenticitatea rețetelor, astfel încât să ajungă la consumatori cele mai bune preparate din carne, sub siglele partenerilor noștri”, au transmis reprezentanții companiei.

Produse autentice românești

Pe site-ul Lidl este certificat faptul că produsele ”Cămara noastră” sunt autentice.

”Din dragoste pentru tot ce este autentic românesc, am bătut țara în lung și-n lat și am căutat rețete originale după care să creăm cele mai bune produse românești.

Am căutat apoi cei mai buni furnizori autohtoni care să le producă pentru noi, respectând cele mai înalte standarde de calitate”, transmite Lidl România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...