Banii pe care îi dă Lidl pentru români. Anunțul zilei de la conducerea companiei

Badea Violeta 23.05.2022, 13:44
Banii pe care îi dă Lidl pentru români. Anunțul zilei de la conducerea companiei

Lidl România vine cu o veste extraordinară pentru clienții săi din toate colțurile țării. Celebrul retailer german anunță că oferă bani românilor care fac cumpărături, în cadrul unei noi campanii ce a fost lansată, recent, în țara noastră. Află ce ai de făcut pentru a câștiga sumele de bani oferite de reprezentanţii lanţului de magazine!

Lidl România oferă sume de bani clienților săi

Lidl România a lansat, de curând, o nouă campanie cu premii importante pentru clienții săi. Singura condiție pentru a te înscrie este să cumperi produse de minimum 70 de lei, cu unul de la Cămara Noastră.

De asemenea, trebuie să completezi și un formular special extrem de simplu. Cămara Noastră reprezintă un brand prezent în toate magazinele Lidl din România. Campania oferă diverse produse cu specific românesc, 30 de vouchere în valoare de 150 de lei fiecare și un premiu principal de 3000 de euro.

Așadar, până la data de 12 iunie 2022, poți primi bani de la Lidl România atunci când faci cumpărături în oricare dintre magazinele retailerului german, astfel că îți poți programa deja o vizită la magazin pentru a fi sigur că prinzi această ofertă incredibilă.

Lidl vinde joi un produs la un preț mic
Lidl vinde joi un produs la un preț mic

Concurență serioasă pentru Lidl

Lidl are parte de o concurență serioasă în Marea Britanie. Este vorba despre un nou rival care se numește Motatos. Retailerul a încheiat deja contracte cu mai mulți distribuitori.

Înființată în 2014 în Suedia, compania s-a extins de atunci în Danemarca, Finlanda și, cel mai recent, în Germania. În timp ce în Europa este cunoscută sub numele de Matsmart, în Marea Britanie se va numi Motatos.

Compania ca scoate la rafturi produse de ambalaj mare, băuturi, gustări, produse de uz casnic, pentru animale de companie și de înfrumusețare.

Cumpărătorii din Marea Britanie sunt incredibil de pasionați de sustenabilitate, dar au nevoie de modalități ușoare și rentabile de a face alegeri sustenabile care, adesea, vin cu un preț ridicat.

Acesta este motivul pentru care sunt atât de încântată să mă alătur Motatos, mai ales în acest moment al dezvoltării sale, după un succes incredibil pe alte piețe europene”, a precizat Christabel Biella, manager de țară Motatos pentru Marea Britanie, a declarat pentru Manchester Evening News.

Urmăriți Impact.ro și pe