Ce a pățit Gina Pistol în timpul botezului micuței Josephine. Vedeta tv a mărturisit fără nicio rușine

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 22.06.2021, 16:09
Ce a pățit Gina Pistol în timpul botezului micuței Josephine. Vedeta tv a mărturisit fără nicio rușine

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor de când a venit pe lume micuța lor, Josephine Ana Maria. Copila a împlinit deja trei luni de la naștere, motiv pentru care cuplul a decis că este momentul să o creștineze. Botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol a avut loc recent, iar frumoasa blondină a vorbit despre fericitul eveniment, oferind detalii de la ceremonie. Gina Pistol nu s-a sfiit să recunoască ce a pățit în timpul botezului micuței Josephine, eveniment la care au participat mai multe nume sonore din showbiz-ul românesc.

Ce a pățit Gina Pistol în timpul botezului micuței Josephine

Jospehine Ana Maria a fost primită cu multă bucurie în familia lui Smiley și a Ginei Pistol, pe data de 9 martie 2021. Recent, după mai bine de trei luni de la venirea ei pe lume, micuța cuplului a fost creștinată în cadrul unei ceremonii discrete, departe de ochii curioșilor, la care au participat numai oamenii dragi și apropiați ai cuplului. După ceremonia care a avut loc duminică, 20 iunie, Gina Pistol a făcut primele declarații, dezvăluind ce a pățit în timpul botezului micuței Josephine.

Frumoasa prezentatoare TV a vorbit despre botezul fiicei sale, pe care l-a considerat a fi unul dintre cele mai frumoase și fericite momente din viața sa. Partenera de viață a lui Smiley a recunoscut că s-a lăsat copleșită de emoții, păstrând lacrimi în ochi pe toată durata slujbei. Ulterior, invitații și cei doi părinți au avut parte de o petrecere relaxată, în aer liber, înconjurați de spațiu verde.

Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume, a spus Gina Pistol în exclusivitate pentru a1.ro.

Ce a pățit Gina Pistol în timpul botezului micuței Josephine
Smiley și Gina Pistol au creștinat-o pe micuța lor, Josephine Ana Maria

Cine au fost nașii de botez ai lui Josephine

Despre botezul micuței celor două vedete se vorbește deja de ceva vreme, însă nimeni nu știa când urma să aibă loc fericitul eveniment. Cu toate acestea, Gina Pistol oferea detalii despre cuplul care urma să îi devină părinți spirituali micuței sale. Frumoasa prezentatoare dezvăluia că ea și Smiley au ales ca o bună prietenă și soțul acesteia au primit cu bucurie să devină nașii lui Josephine Ana Maria.

Nașii fetiței vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi, spunea ea într-un interviu.

Dincolo de membrii familiei și de nași, Smiley și Gina s-au bucurat să aibă alături și prieteni dragi lor. Astfel, printre invitații de la botezul lui Josephine s-au numărat Speak și iubita lui, Ștefania, Andreea Bănică și soțul, Irina Voinea, designerul care îl îmbracă pe Smiley.

Ce a pățit Gina Pistol în timpul botezului micuței Josephine
Andreea Bănică și soțul său, Lucian Mitrea, alături de proaspeții părinți
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...