Cine va participa la botezul fiicei lui Smiley şi a Ginei Pistol. Totul despre petrecerea lui Josephine

Ioana Bucur 10.06.2021, 15:12
Cine va participa la botezul fiicei lui Smiley şi a Ginei Pistol. Totul despre petrecerea lui Josephine

Îndrăgitele vedete se pregătesc pentru primul mare eveniment  din viața fetiței lor. S-a aflat cine va participa la botezul fiicei lui Smiley şi a Ginei Pistol. Totul despre petrecerea lui Josephine.

Cine va participa la botezul fiicei lui Smiley şi a Ginei Pistol

Gina Pistol și Smiley sunt în febra pregătirilor pentru primul mare eveniment din viața micuței lor. Lista invitaților este deja stabilită, iar doar câteva persoane au fost alese să le fie alături în momentul în care o vor creștina pe Josephine.

Contactată de reporterii redacției Playtech-Impact, mămica a dat câteva detalii inedite, inclusiv cine vor fi nașii copilei, infirmând o informație ce a circulat intens în spațiul public în ultimele zile.

„O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ”Asia Express”, sunt plecați la filmări. De asemenea, nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a spus Gina Pistol pentru Playtech.ro.

Cine va participa la botezul fiicei lui Smiley şi a Ginei Pistol
Gina Pistol și Smiley

Smiley, un tată fericit

Pentru Smiley, momentul în care Josephine a venit pe lume a dat un nou înțeles cuvântului „fericire”:

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: „Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”.

Pentru Gina Pistol, care a renunțat la postura de gazdă a emisiunilor Chefi la cuție și Asia Express, de la Antena 1, pentru a petrece cât mai mult timp cu fetița, fericirea înseamnă, acum, cifra trei.

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, scria Gina Pistol, la scurt timp după ce a devenit mamă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI