Ce au făcut toți invitații la botezul micuței Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Au apărut deja primele imagini

Stan Filon, Narcisa Tomulescu 21.06.2021, 15:07

A fost petrecere în familia lui Smiley și a Ginei Pistol! Cei doi și-au creștinat fetița, iar totul a fost ținut secret, departe de ochii curioșilor. Petrecerea a adunat la aceeași masă doar familia celor doi și câțiva preteni foarte buni. Cu tot secretul, au apărut însă și primele imagini.

Ce au făcut invitații la botezul micuței Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Josephine Maria, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a fost creștinată duminica trecută. Totul a fost ținut secret, iar evenimentul a fost organizat la o locație fără nume! Acest lucru s-a întâmplat nu din dorința de a nu se afla cumva locația botezului, ci pentru simplul fapt că patronul nici nu a apucat să deschidă oficial afacerea.

Cu toate acestea, se pare că locația respectivă este deja ocupată pentru toată vara cu diferite evenimente, deoarece ar fi un adevărat paradis pe pământ. Nu degeaba este situată în cartierul Paradisul Verde din Corbeanca, cartierul construit de omul de afaceri Cristian Țânțăreanu.

Ce au facut invitatii la botezul micutei Josephine, fiica lui Smiley si a Ginei Pistol
Ce au facut invitatii la botezul micutei Josephine, fiica lui Smiley si a Ginei Pistol

Evenimentul a fost aproape ”clasificat” de Smiley

Smiley a aflat de această locație după ce a filmat acolo probabil videoclipul următoarei sale piese. A fost atât de impresionat, încât a vorbit imediat pentru a face botezul fetței sale acolo. De-abia a găsit un loc pentru petrecere, deoarece pandemia aproape că a trecut, iar evenimentele au dat năvală peste patronul respectiv.

“Cu greu au găsit această locație de vis, care este un adevărat paradis. Din fericire au găsit o zi liberă, însă am înțeles că va fi ocupată toată vara iar patronii nici măcar nu i-au dat oficial drumul și nu au o prezentare pe internet. Smiley s-a descurcat foarte bine, a avut noroc de acest loc, care nu are un nume, încă”, au spus surse din apropierea solistului pentru click.ro.

A fost mai degrabă o ieșire la un grătar cu prietenii, fără prea mare tam tam și fără ținute de gală. Fiecare a venit îmbrăcat cât mai lejer, astfel încât să se poată simți cât mai bine.

Se pare că artistul ar fi fost cel care și-a rugat familia și prietenii să nu filmeze în biserică sau pe la petrecere, pentru a nu se afla de evenimentul atât de important din viața lui. Cu toate acestea, Andreea Bănică i-a dat de gol pe cei doi părinți, că și-au creștinat fetița, și că a fost la petrecerea de botez. Ea a postat imagini de la eveniment, care a avut loc în Corbeanca, la Paradisul Verde, unde toată lumea s-a distrat pe cinste. S-au distrat atât de bine, încât la um moment dat petrecerea a fost mutată chiar în piscină.

Urmăriți Impact.ro și pe