Ce a apărut pe paginile de Instagram ale Oanei Roman şi Marius Elisei, după ce au negat că s-au împăcat. E clar că au minţit

Iancu Andreea 15.06.2021, 08:55

Încurcate sunt căile iubirii am putea afirma atunci când privim relația dintre Oana Roman și fostul său soț, Marius Elisei. Deși în luna februarie a acestui an cei doi semnau actele de divorț în fața unui notar, fostul cuplu pare să fi revenit la sentimentele de altădată. Faptul că aceștia petrec tot mai mult timp împreună le-a ridicat un semn de întrebare fanilor, care au considerat că cei doi s-au împăcat. Chiar dacă ei au negat acest lucru, un detaliu neașteptat a apărut recent pe paginile de Instagram ale Oanei Roman și lui Marius Elisei. Foștii soți par să se înțeleagă mai bine ca niciodată, în ciuda divorțului.

Ce detaliu a apărut pe paginile de Instagram ale Oanei Roman și lui Marius Elisei. Foștii parteneri neagă că s-ar fi împăcat

Au trecut patru luni de când pe soții Elisei nu îi mai leagă actul de căsătorie. Cuplul părea că are nevoie de un nou început, separat, păstrând o relație apropiată doar de dragul fiicei lor, Isabela. În plus, au existat chiar și zvonuri cu privire la o nouă relație amoroasă a lui Marius. Timpul însă a demonstrat că bărbatul păstrează încă sentimente pentru fosta sa parteneră, pe care mai nou, o răsfață cu flori și cadouri. În plus, un detaliu apărut pe paginile de Instagram ale Oanei Roman și lui Marius Elisei a dat de gândit fanilor.

Cei doi au început să se afișeze tot mai des împreună, petrecând vacanțele alături de fiica lor, Isa, Însă ceea ce au remarcat urmăritorii de pe rețelele de socializare lasă să se înțeleagă că vorbim de mai mult decât o relație civilizată de dragul copilului. Aflați într-o vacanță la mare, Oana și Marius au decis să își provoace fanii la o sesiune de întrebări în același timp. Cei doi i-au rugat pe urmăritori să le lase întrebări pentru a le putea răspunde curiozităților.

Detaliul apărut pe paginile de Instagram ale Oanei Roman și lui Marius Elisei
Marius Elisei și Oana Roman alături de Isabela, fiica lor

Există loc de împăcare? Ce spune Marius despre posibilitatea de a se recăsători cu Oana

Mariajul de aproape șapte ani dintre Marius Elisei și fiica lui Petre Roman a fost unul marcat de momente de cumpănă, presărate cu clipe de fericire. Cei doi soți au trecut de multe ori peste întâmplări mai puțin frumoase, în încercarea de a rămâne împreună. În plus, venirea pe lume a Isabelei i-a motivat și mai mult să păstreze relația. Cu toate acestea, multe lucruri au dus la erodarea cuplului, care decidea în urmă cu patru luni să își spună adio. Totuși, lipsa certificatului de căsătorie pare să îi fi unit și mai mult pe foștii soți.

Într-un interviu recent pentru Antena Stars, Marius Elisei mărturisea că există dorință de împăcare din partea sa. În plus, gesturile recente ale bărbatului demonstrează că acesta speră ca Oana să revină la sentimentele de altădată. El îi trimite flori și îi face surprize cu fiecare ocazie, însă ea încă este sceptică. Fiica fostului premier nu i-a oferit deocamdată un răspuns lui Marius, însă lucrurile par să se îndrepte către o împăcare. Totodată, bărbatul este dispus să renunțe la o nouă ceremonie de căsătorie, atât timp cât cei doi sunt oricum uniți în fața Domnului după slujba oficiată în cadrul primului mariaj.

Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-ar întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema, a recunoscut Marius Elisei la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...