Prima fotografie cu Oana Roman şi Marius Elisei împreună după despărţire. “Relaţia noastră e mult mai frumoasă acum”

Ioana Bucur 11.06.2021, 14:41
Prima fotografie cu Oana Roman şi Marius Elisei împreună după despărţire. “Relaţia noastră e mult mai frumoasă acum”

O familie fericită, unită. A apărut prima fotografie cu Oana Roman și Marius Elisei împreună după despărțire. Ce a avut de spus vedeta, la doar câteva zile după ce fostul ei soț a recunoscut că încă o iubește.

Prima fotografie cu Oana Roman şi Marius Elisei împreună după despărţire

Pe 15 februarie semnau actele de divorț, în fața unui notar. Au urmat aproape patru luni cumplite, în care bărbatul a evitat cât a putut de mult să se întâlnească față în față cu ea. Oana Roman povestea, cu sufletul încărcat, că duce o bătălie cu fostul ei soț pentru a putea petrece momente în trei, de dragul fiicei lor, însă era, de cele mai multe ori, refuzată. De câteva săptămâni, situația s-a schimbat radical.

Oana Roman și Marius Elisei sunt văzuți din ce în ce mai des împreună, iar până la împăcare pare că mai au doar câția pași mici. De departe, cea mai fericită este fiica lor, Isabela. Cu câteva zile în urmă, fostul soț al vedetei mărturisea că încă o iubește și că își dorește să fie din nou împreună. La scurt timp după declarațiile emoționante, cei doi au fost prezeni la un eveniment organizat la un loc de joacă pentru copii, unde a fost făcută și prima fotografie cu Oana Roman şi Marius Elisei împreună după despărţire.

„Ieri am fost în formulă completă. Isa a fost foarte fericită să ne aibă împreună lângă ea, mai ales că este locul ei preferat de joacă!”, a scris Oana Roman în descrierea fotografiei ce a fost postată la doar câteva zile după ce Marius recunoscuse că își dorește să se împace cu ea.

Prima fotografie cu Oana Roman şi Marius Elisei împreună după despărţire
Oana Roman, Marius Elisei și fiica lor, Isabela

„O iubesc pe Oana în continuare”

De aproape patru luni, Marius Elisei este, oficial, un bărbat liber. Se zvonea că ar avea o nouă iubită, însă adevărul se pare că era cu totul altul. Recent, Marius a spus că încă o iubește pe fiica lui Petre Roman.

„La două, trei zile, îi ofer flori, pentru că așa simt și, pe lângă asta, merită să… mă rog… E ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după opt ani”, a mărturisit Marius pentru Antena Stars.

Mai mult, bărbatul a dezvăluit că, de când s-au separat, relația lor este mult mai frumoasă, însă speră ca lucrurile să evolueze, conștient fiind că problemele ce i-au despărțit nu se pot rezolva peste noapte. Cât despre o posibilă recăsătorie, acesta a declarat:

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea.

Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a continuat Marius Elisei.