Se împacă Oana Roman și Marius Elisei? ”Am înțeles că e scump hotelul, dar el a plătit camera”

Iancu Andreea, Alexandra Chiric 31.05.2021, 09:14

Oana Roman și Marius Elisei divorțau în urmă cu aproximativ patru luni, însă cele mai recente gesturi făcute de fostul partener demonstrează că cei doi soți mai degrabă se împacă decât să își continue viața separat. În ciuda zvonurilor apărute cu privire la noua relație a lui Marius, o declarație recentă a Oanei Roman dă de gândit și lasă loc de interpretări în privința fostului cuplu. Cei doi au petrecut recent un concediu împreună, ocazie cu care s-au comportat aproape ca în vremurile bune.

Se împacă Oana Roman și Marius Elisei? Ce gesturi i-au dat de gândit vedetei

După o vacanță în care Oana Roman și Marius Elisei au petrecut momente frumoase alături de fiica lor, Isabela, pare că cei doi foști soți se împacă. În ciuda faptului că în urmă cu aproape patru luni, ei decideau să pună punct poveștii de dragoste care îi unise timp de șapte ani de zile, pare că foștii parteneri au revenit la gânduri mai bune de când sunt liberi. În urmă cu un weekend, Oana și Marius au petrecut alături de fiica lor o vacanță la Poiana Brașov, care pare să îi fi apropiat din nou. Nu numai că escapada de la munte a fost plătită de fostul soț al Oanei, dar bărbatul pare să o curteze din nou pe aceasta. În plus, locația aleasă este una în care vedeta își dorea de mult timp să meargă.

A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. Am auzit și eu că e destul de scump, dar el a plătit camera, a spus Oana Roman, la “Xtra Night Show”.

Oana Roman și Marius Elisei par că se împacă, după divorțul din urmă cu aproape patru luni
Cei doi părinți o sărbătoreau pe fiica lor, în urmă cu câteva luni

Ce surprize i-a pregătit Marius Elisei fostei sale soții

Marius Elisei a reușit să o surprindă pe Oana cu invitația în vacanța din Poiana Brașov. Deși cei doi părinți luaseră decizia de a se comporta matur pentru a nu o afecta pe micuța lor cu despărțirea, se pare că divorțul nu i-a putut ține prea mult timp departe unul de altul pe foștii parteneri. După o despărțire admirabilă, fără scandaluri, Oana și Marius au revenit la gânduri mai bune și au decis să se bucure de o vacanță, de dragul micuței.

Fostul partener al Oanei s-a ocupat de toate detaliile, el a plătit hotelul de lux unde au fost cazați și a optat pentru un apartament comun, cu două paturi pentru toți trei, fapt care nu a deranjat-o pe Oana. Dincolo de faptul că au împărțit aceeași cameră, Marius Elisei s-a purtat ca un adevărat gentleman și i-a cumpărat flori fostei sale soții, care recunoaște că bărbatul se poartă ca atunci când l-a cunoscut, în urmă cu aproape opt ani. Totuși, Oana Roman nu se grăbește să vorbească deja despre o împăcare, însă apreciază toate gesturile și eforturile pe care Marius le face pentru ea și fiica lor.

Marius e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică. Pentru Isa e foarte bun lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site-ul cu haine din nou. Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. Nu știu ce să zic. Deocamdată, vedem. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine, a mărturisit vedeta.