Câți banii țineau frații Sterp în casa părintească. Hoții au intrat și au furat o sumă uriașă (Exclusiv)

Andra Daoud 28.07.2022, 09:08

Frații Culiță și Iancu Sterp au trecut prin momente dificile recent, după ce casa părintească a fost prădată de hoți. Tâlharii au furat un seif plin cu bani din locuință, iar paguba este una înseamnată pentru cei doi artiști. Ce sumă le-a fost furată și cum a reacționat mama celor doi în urma necazului care i-a lovit. Femeia are deja câțiva suspecți.

Câți bani le-au fost furați fraților Sterp din casa părintească

Frații Culiță și Iancu Sterp au fost prădați de hoți, care au furat din casa părintească un seif plin cu bani. Paguba este de 200.000 de euro, iar în urma jafului, mama celor doi a reacționat vehement. Geta Sterp a stat de vorbă cu reporterul Playtech.ro și a spus că nu mai are încredere decât în justiția divină pentru ca tâlharii să își primească pedeapsa.

„Parcă și-a băgat Dracul în toată povestea! Numai așa îmi explic situația. Fiindcă am vrut, pentru prima data în viață să merg la mare. Și l-am rugat pe Iancu să mă ducă, într-un weekend. Acasă a rămas fata cea mică!

Care a trebuit și ea să plece, fiindcă avea de susținut un examen la Cluj, într-o zi de luni. Ei bine, exact în acest interval, de doar o zi, două, cât a rămas casa goală, au acționat și hoții, care ne-au furat seiful cu totul. Urma să-l zidească Culiță la el în casă, dar până atunci a zis că-l ține la mine, în casa sa natală. Și s-a dus!”, descrie Geta Sterp, situația care i-a lăsat familia fără bani.

Cati banii tineau fratii Sterp in casa parinteasca. Hotii au intrat si au furat o suma uriasa
Culita, Iancu Sterp si mama lor, Geta

Mama fraților Sterp are o listă de suspecți

Jaful a avut loc la începutul lunii iulie, iar mama fraților Sterp bănuiește deja câteva persoane care ar fi putut da spargerea, însă nu vrea să dea nume. Suspecții se pare că o cunoșteau pe mama Geta și ar fi profitat de naivitatea mezinei familiei pentru a da lovitura. Mai există însă un alt suspect, care se pare că ar fi chiar din sat.

„Poliția mi-a spus că ce facem noi, adică faptul că am anunțat public că oferim recompense în bani celor care ne vor oferi informații despre făptași, le îngreunează ancheta. Însă ei ce fac de trei săptămâni? Nimic! Singurul lucru pe care mi l-au putut spune e că în casă ar fi pătruns cel puțin patru persoane, care au furat seiful. Normal, că seiful ăla trebuia cărat de patru zdrahoni, altfel nu-l mișcai cu una, cu două!

Aveam bani în seif și nu puțini. Aproape 200.000 de euro. Marea majoritate erau ai lui Culiță, care m-a rugat să-i țin pentru o vreme acolo. Așa că el este săracul principalul păgubit. Toți banii ăia erau munciți. Nu furați! Munciți de copiii mei! Așa că sunt sigură că Dumnezeu ne va face dreptate. Într-un fel sau altul, se vor întoarce la noi. Și dacă hoții îi vor cheltui pe păcănele, tot vom afla! Iar dacă își vor lua mașini, va fi și mai simplu. Le vom vinde mașinile și ne vom recupera banii. Dumnezeu nu doarme!”, adaugă Geta Sterp.

Urmăriți Impact.ro și pe