Afacerea secretă a lui Culiță Sterp. Îi aduce aproape la fel de mulți bani ca manelele

Badea Violeta 05.11.2021, 18:37
Afacerea secretă a lui Culiță Sterp. Îi aduce aproape la fel de mulți bani ca manelele

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți cântăreți de muzică de petrecere din România. Artistul are o mulțime de fani care-i apreciază melodiile și îl cheamă la diferite cântări. Pe lângă sumele pe care le câștigă de pe urma evenimentelor, se pare că solistul încasează bani și dintr-o afacere. Vedeta nu s-a ferit să spună cum câștigă bani în ultima vreme.

Ce afacere are Culiță Sterp

Culiță Sterp, în vârstă de 29 de ani, este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți cântăreți de muzică de petrecere din țara noastră. Artistul a devenit și mai cunoscut datorită faptului că a participat la competiția Survivor România, de la Kanal D. La același show participase și fratele său Iancu, dar în ediția precedentă. Acesta a reușit să ajungă până în Marea Finală alături de alți doi Razboinici, dar nici Culiță nu s-a făcut de râs.

Cântărețul a reușită să se mențină printre preferații publicului. Deși a câștigat bani frumoși din acest show televizat și din cântări, artistul i-a surprins pe admiratorii săi din mediul online după ce a dezvăluit cum face bani. Culiță Sterp a recunoscut că investește la bursă. Acesta își promovează noua afacere pe Tik Tok, pe Youtube și pe Instagram. Iată un clip în care le dezvăluie internauților cum face bani.

„Vă pup dragii mei! Eu tocmai ce am ieșit de pe tranzacția de pe euro din grupul nostru. După cum vedeți am extras aici o sumă destul de mare. Sunt peste 4.000 de euro pe care i-am schimbat în lei.”, spune Culiță Sterp în filmuleț.

La ce produs mai face reclamă Culiță Sterp

Culiță Sterp se numără printre vedetele care câștigă bani frumoși din promovarea anumitor produse. Cântărețul de muzică de petrecere a făcut reclamă la un ceai renumit pentru slăbit. Este vorba despre un brand extrem de cunoscut. De precizat este că nu doar solistul l-a promovat, ci și alte nume sonore din România.

„Sursa mea de energie! Ceaiurile @veroslim_romania sunt numărul 1 și pot să spun asta după experiența din ultimile luni. Am făcut o pauză când am plecat la Survivor și am resimțit efectele. Acum face parte din stilul meu de viață și îmi place că au lărgit gama cu încă două arome. Pe lângă cele cu gust de ananas și mango, încercați ceaiurile cu papaya și fructul pasiunii. Au aceeași eficiență, dar diferă gustul.

Vă ajută să slăbiți, reglează funcțiile ficatului și ale bilei, elimină retenția de apă din organism și efectul de picioare umflate și vă dă un boost de energie ✴️ Dacă doriți să vi le cumpărați și voi, puteți face comandă direct de pe www.veroslim.ro 👍 Hai să aveți o zi frumoasă și plină de energie😉😉”, a scris Culiță Sterp pe o rețea de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe