Fosta soacră a lui Carmen de la Sălciua, despre divorţul de Culiţă Sterp. Ce nu ar fi făcut, de fapt, cântăreaţa în timpul căsniciei (exclusiv)

Nicu Stan 09.02.2022, 11:08

Fosta soacra a lui Carmen de la Sălciua afăcut declarații despre divorţul de Culiţă Sterp. Ce nu ar fi făcut, de fapt, cântăreaţa în timpul căsniciei. Mama lui Culiță Sterp a făcut o scurtă comparație între cele două nurori ale sale. Astfel, femeia spune că înțelege de ce s-a despărțit fiul său de Carmen de la Salciua.

Mama lui Culiță Sterp a spus adevărul despre căsătoria fiului ei cu Carmen de la Salciua. De ce s-a terminat relația celor doi

Mama fraților Culiță și Iancu Sterp este mândră de fii ei, dar nu crede că-i va vedea prea curând căsătoriți cu acte. Cea supranumită „Mama Geta” este însă foarte directă și spune că într-un fel îl înțelege pe fiul său cel mare, Culiță, după ce acesta a eșuat în primul său mariaj, cel cu Carmen de la Sălciua. Ea a făcut o scurtă comparație între cele două nurori ale ei.

„Carmen, vă spun sincer, s-a integrat foarte bine și foarte repede în familia noastră. Chiar m-a bucurat treaba asta, fiindcă știți și dumneavoastră cum e cu poveștile astea dintre mama soacră și noră. Dar cu Carmen nu am avut probleme pe partea asta. Dezamăgirea a venit mai târziu, când Carmen și-a părăsit casa și soțul”, a declarat mama Geta, conform playtech.ro.

Culita Sterp si Daniela, actuala sotie
Culita Sterp si Daniela, actuala sotie

Ce ar fi greșit Carmen de la Salciua

Fosta soacră a lui Carmen de la Salciua a spus și care este supărarea ei cea mai în ceea ce o privește pe fosta soție a lui Culiță Sterp.

„Am fost dezamăgită foarte tare. Ea ar fi trebuit, după mintea mea, să nu facă asta, să plece la prima problemă. Poate că a avut dreptate și Culiță a greșit. Bărbatul e diferit față de noi femeile, așa că poate mai trebuie să-l lași să experimenteze. Nu spun doar eu asta, o spun și cei mai în vârstă ca mine! Nu știu dacă ce se spune e pe placul tuturor, dar eu tot cred că a greșit când a lăsat casa goală și a plecat. Ce fel de iubire a fost între ei, dacă la primul hop a și zburat din cuib?” s-a întrebat retoric „Mama Geta”. Ea a adăugat că în acest mod fosta noră pare că nu s-a luptat deloc pentru soarta fiului ei și a soțului său, Culiță”, a mai spus mama celor doi frați Sterp.

Ce spune mama Geta despre actuala noră

Despre actuala sa noră, mama Geta susține însă că lucrurile nu mai sunt la fel.

„Spre deosebire de Carmen, Daniela e altfel. E mult mai rezervată cu noi, familia. Spune doar ce are de spus, apoi se duce în treburile ei!”, mai spune mama lui Culiță Sterp.

Care este avantajul Danielei, actuala noră

De asemenea, mama Geta crede că avantajul este clar de partea actualei, a Danielei, fiindcă ea împarte acum cu Culiță și bucuria unui copil.

„Când ai un copil, după mine, lucrurile se schimbă. Trebuie să gândești pentru toți, și pentru tine, și pentru bărbat, și pentru micuț. De altfel, m-aș bucura foarte tare dacă cei doi, Culiță și Daniela, ar mai face încă un copil. Noi suntem casă primitoare și familie mare. Așa că e loc și de trei sau patru copii, chiar, cum am și eu!”, adaugă mama Geta.

Urmăriți Impact.ro și pe