Elena Ionescu, victima unui șantaj. Pentru ce i s-au cerut bani câștigătoarei de la Survivor România

Andreea Bisinicu 30.10.2020, 15:21
Elena Ionescu, victima unui șantaj. Pentru ce i s-au cerut bani câștigătoarei de la Survivor România

Elena Ionescu, victima unui șantaj. Pentru ce i s-au cerut bani câștigătoarei de la Survivor România. Chiar ea a declarat ce s-a întâmplat.

Elena Ionescu, victima unui șantaj. Cine i-a spart contul de Instagram

Elena Ionescu este victima unui șantaj de zile mari. Câștigătoarei de la „Survivor România” i s-au cerut mulți bani pentru a-și câștiga înapoi contul de pe rețeaua de socializare.

Artista și-a anunțat toți prietenii și apropiații de neplăcută în care se află, pentru a o ajuta să-și recupereze pagina oficială de Instagram. Contul frumoasei brunete are 206.000 de urmăritori și peste 3.000 de fotografii. Ultima postare a brunetei pe faimoasa rețea de socializare a fost pe data de 28 octombrie.

Elena Ionescu, victima unui șantaj. Pentru ce i s-au cerut bani câștigătoarei de la Survivor România. Potrivit Spynews.ro, Elena Ionescu este șantajată de hakerii care i-au spart contul de pe rețeaua de socializare. Mai mult, se pare că aceștia i-au cerut 1000 de euro pentru a i-l da înapoi. Apropiați din cercul de prieteni ai Elenei Ionescu susțin că bruneta trece prin momente cumplite.

Pentru că este prima dată când trece printr-o asemenea situație, bruneta este la un pas să cedeze nervos, deoarece nu știe cum să gestioneze problema, acum că a fost victima unui atac cibernetic.

Elena Ionescu a divortat de sotul ei, imediat dupa ce a nascut. El a inselat-o cand era insarcinata
Elena Ionescu a divortat de sotul ei, imediat dupa ce a nascut. El a inselat-o cand era insarcinata

De ce a divorțat Elena Ionescu de soțul ei. Cu cine a înșelat-o, când era însărcinată

Acum se uită în spate și  zâmbește, însă, artista a trecut prin momente de cumpănă în toamna anului trecut, atunci când a aflat că soțul său o înșală, la nici un an de la nuntă.

Fotomodelul Dragoș Stanciu, tatăl copilului Elenei Ionescu, a tradus-o pe frumoasa brunetă chiar cu fosta lui iubită, pe care se pare că nu reușise să o uite. Discretă ca întotdeauna, cântăreața a anunțat, la momentul potrivit, că divorțează, dar nu a dorit să ofere mai multe detalii pe seama acestui subiect.

Impact.ro a aflat, însă, că Elena Ionescu a investigat timp de trei luni, pentru a se convinge că soțul său chiar o înșală.

„Ea observase o schimbare de atitudine la el. Era din ce în ce mai absent, lipsea nopțile de acasă și explica faptul că a fost cu prietenii. Elena a simțit că ceva nu este în regulă și a început o investigație în toată regula, ba chiar l-a urmărit. Așa a aflat că el reluase legătura cu fosta iubită, cu care avea o relație încă de pe vremea când soția lui era însărcinată. L-a confruntat, iar el a recunoscut că o iubește pe fata aceea și că vrea să fie cu ea.”

Urmăriți Impact.ro și pe