A devenit celebră la Pro TV, iar acum a semnat cu Kanal D. Emisiunea la care o vom vedea pe vedetă

Iancu Andreea 26.12.2020, 13:50
A devenit celebră la Pro TV, iar acum a semnat cu Kanal D. Emisiunea la care o vom vedea pe vedetă

S-a remarcat în cadrul show-ului Ferma de la Pro TV, însă de curând a semnat cu Kanal D. Vedeta pare să fie pusă pe fapte mari și își dorește să cucerească tot mai multe titluri în emisiunile concurs din România. Elena Chiriac urmează să apară pe micile ecrane anul viitor, în urma contractului cu televiziunea turcească.

Elena Chiriac, noua vedetă care a semnat cu Kanal D

Cea mai tânără concurentă din competiția Ferma de la Pro TV a celui mai recent sezon a avut parte de un an de excepție. În ciuda dificultăților pe care le-am resimțit cu toții în contextul pandemiei, Elena Chiriac s-a bucurat de o victorie importantă. Tânăra sportivă a ajuns până în finala concursului Ferma – Orășeni vs. Săteni, câștigat până la urmă de către Augustin Viziru. Determinată să își dovedească puterea și determinarea, Elena Chiriac a semnat cu un contract cu Kanal D, potrivit cancan.ro.

Frumoasa vedetă urmează să apară într-o emisiune asemănătoare cu cea de la Pro TV, însă în cadrul televiziunii turcești. Elena Chiriac a decis să se alăture mai multor celebrități pentru a concura în cadrul show-ului Survivor România, filmat în Republica Dominicană. Printre numele de vedete care urmează să participe la competiția de la Kanal D se numără Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Ana Porgras, Culiță Sterp și Zannidache. Așadar, traseele dificile din Dominicană urmează să le provoace pe celebrități către marele premiu.

Elena Chiriac, noua vedetă de la Kanal D
Elena Chiriac, noua vedetă de la Kanal D

Cine este Elena Chiriac, viitoarea concurentă Survivor

Firea bătăioasă a fostei finaliste de la Ferma, a putut fi remarcată pe tot parcursul competiției de la Pro TV. Deși a demonstrat că poate, Elena Chiriac este determinată să se bucure de experiența din televiziune. Fiica jurnalistului Romeo Chiriac locuiește în prezent alături de mama sa, la Londra. Aceasta păstrează însă legătura cu România, aici bucurându-se de prezența prietenilor.

Deși puțini cunosc acest aspect despre ea, Elena Chiriac este multiplă campioană la Taekwondo, sport pe care l-a practicat ani buni în copilărie. De asemenea, dincolo de această pasiune și de medaliile pe care le-a obținut datorită performanțelor sale sportive, Elena a fost și model, dar a studiat și actoria la Londra. În curând, frumoasa sportivă va putea fi admirată în cadrul competiției Survivor de la Kanal D, filmată alături de mai multe celebrități din țara noastră în fascinanta Republica Dominicană.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...