Britanicii, surprinși de Ianis Hagi. Ce a scris presa din Insulă după ce l-a văzut pe român alături de Lionel Messi

Nicu Stan 08.04.2021, 09:33
Britanicii, surprinși de Ianis Hagi. Ce a scris presa din Insulă după ce l-a văzut pe român alături de Lionel Messi

Britanicii, surprinși de Ianis Hagi. Ce a scris presa din Insulă după ce l-a văzut pe român alături de Lionel Messi. Fiul lui Gheorghe Hagi apare pentru a doua oară împreună cu vedeta Barcelonei într-o reclamă.

Presa britanică, uimită de Ianis Hagi. Ce scriu ziariștii din Insulă despre internaționalul român

Britanicii au rămas surprinși de popularitatea lui Ianis Hagi în România. Presa din Anglia, impresionată după ce internaționalul român apare alături de Lionel Messi într-o reclamă.

Publicația Daily Record se arată surprinsă de faptul că Ianis Hagi apare pentru a doua oară în această lună într-o reclamă cu starul Barcelonei.

Ianis Hagi a filmat de la 3000 de kilometri pentru ultima reclama
Ianis Hagi a filmat de la 3000 de kilometri pentru ultima reclama

Ianis Hagi, reclamă alături de Lionel Messi

După reclama realizată pentru Pepsi, acum Ianis Hagi este ”coleg” cu Lionel Messi și Paul Pogba într-un spot publicitar pentru Lays. Cei doi nu au filmat pe același platou, însă reclama cu Ianis Hagi rulează doar în România.

”Statutul de celebritate al lui Ianis crește în România, iar el apare într-o reclamă cu Messi și Pogba.Mijlocașul român este un nume uriaș în țara natală și este parte dintr-o campanie publicitară alături de doi titani ai fotbalului. Această reclamă este un semn clar despre cât de mare este Hagi în România”, titrează Daily Record.

Reclama filmată de Ianis Hagi, o premieră

Ianis Hagi a încheiat un contract de imagine cu gigantul PepsiCO și astfel promovează brandurile Pepsi și Lays. Pe de altă parte, ultima reclamă filmată de Ianis Hagi pentru  Lay’s a fost o premieră, întrucât filmările au avut loc online, fiul lui Gheorghe Hagi aflându-se în Scoția, iar echipa de filmare în România.

”Pentru majoritatea dintre noi, acest proiect a reprezentat o premieră, filmarea a avut loc la Glasgow, online, cu suport local, suntem nerăbdători să lansăm această campanie în România și să ne bucurăm din nou de fotbal”, a spus Alexandra Burdulea, brand manager Lay’s, despre proiectul novativ.

Ianis Hagi, încântat de cum a decurs filmarea

Și fotbalistului român i s-a părut interesant cum s-a derulat totul, având în vedere distanța la care el se afla.

”A fost o filmare foarte interesantă, ținând cont că echipa de coordonare era în România, iar eu în Glasgow, la 3.000 de km distanță. Dar a fost distractiv și este o plăcere să colaborez cu Lay’s. Sunt bucuros că fac parte din această campanie și sper că și fanii îi vor aprecia mesajul. Ce vă mai pot spune e să fiți atenți la paginile mele de social media: vă așteaptă câteva surprize”, a spus Ianis Hagi.

Lay’s, nouă campanie publicitară

Brandul de chipsuri Lay’s lansează o nouă campanie publicitară și trei spoturi video. Fotbalistul lui Glasgow Rangers este vedeta noilor reclame, în țara noastră.

Urmăriți Impact.ro și pe