Cum a filmat Ianis Hagi o reclamă de la 3.000 de kilometri distanţă de România. „Vă aşteaptă câteva surprize”

Nicu Stan 06.04.2021, 14:02
Cum a filmat Ianis Hagi o reclamă de la 3.000 de kilometri distanţă de România. „Vă aşteaptă câteva surprize”

Cum a filmat Ianis Hagi o reclamă de la 3.000 de kilometri distanţă de România. Filmarea a avut loc online, ceea ce este o premieră. Cum s-a desfășurat totul, citiți în articolul de mai jos.

Cum a fost filmată reclama

Cum a filmat Ianis Hagi o reclamă de la 3.000 de kilometri distanţă de România. Reclama va fi o premieră din privința felului în care a fost realizartă.

Astfel, brandul de chipsuri Lay’s lansează o nouă campanie și trei spoturi publicitare video. Fotbalistul Ianis Hagi, care joacă la Glasgow Rangers, este vedeta noilor reclame, în România.

Ianis Hagi a filmat o reclama pentru Lay's
Ianis Hagi a filmat o reclama pentru Lay’s

Când vor rula noile spoturi

Clipurile vor debuta pe TV, dar și în online, asta însemnând Facebook, Instagram și YouTube sau pe radio cât de curând, în condițiile în care revin și meciurile UEFA Champions League.

Foarte interesant de remarcat este că reclamele au fost filmate la distanță, după cum anunță oficialii companiei, respectiv cu Ianis Hagi la Glasgow, Scoția.

Cine mai apare în reclame

În afară de Ianis Hagi, într-unul dintre spoturile publicitare apar și vedetele mondiale ale fotbalului Lionel Messi și Paul Pogba. Cei doi fotbaliști, alături de Lieke Martens, câștigătoarea UEFA Women’s Player în 2017, fac parte din campania internațională a companiei Lay’s.

”A fost o filmare foarte interesantă, ținând cont că echipa de coordonare era în România, iar eu în Glasgow, la 3.000 de km distanță. Dar a fost distractiv și este o plăcere să colaborez cu Lay’s. Sunt bucuros că fac parte din această campanie și sper că și fanii îi vor aprecia mesajul. Ce vă mai pot spune e să fiți atenți la paginile mele de social media: vă așteaptă câteva surprize”, a spus Ianis Hagi.

Poiectul filmat online, o premieră

Reprezentanții Lay’s în România au recunoscut că acest proiect a reprezentat o premieră și pentru ei, în contextul în care filmările au fost realizate de la mii de kilometri distanță.

”Pentru majoritatea dintre noi, acest proiect a reprezentat o premieră, filmarea a avut loc la Glasgow, online, cu suport local; suntem nerăbdători să lansăm această campanie în România și să ne bucurăm din nou de fotbal”, a spus Alexandra Burdulea, brand manager Lay’s, despre proiectul novativ.

Ianis Hagi a marcat în meciul cu Macedonia

Pe de altă parte, Iansi Hagi a marcat un gol și la echipa națională, în meciul cu Macedonia, fiind golul care a adus victoria.

„Ultimele 15 minute nu am fost atenți, că echipă. E greu când e spațiu așa mare pe 16 metri în ultimele 10 minute, e normal să iei gol. E o greșeală a echipei, nu a anumitor jucători. Sunt fericit că am reușit să marchez golul victoriei și am reușit să pornim cu victorie. E primul meci din campania de calificare, vrem să fim la Mondial, nu contează cine da goluri. Mai sunt 9 meciuri, asta cred că e mentalitatea corectă. Sunt fericit, dar e primul meci, mai sunt 9”, a mai spus Ianis Hagi, la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe