Cât costă casa pe care Lionel Messi o lasă în urmă la Barcelona. Priveliștea e incredibilă

Marian Cărăvan 27.08.2020, 15:26
Cât costă casa pe care Lionel Messi o lasă în urmă la Barcelona. Priveliștea e incredibilă

Lionel Messi e la Barcelona încă de pe vremea când era junior. După două decenii, starul argentinian e pe punctul de a părăsi gruparea catalană și lasă în urmă o proprietate impresionantă. Priveliștea e incredibilă din casa pe care Lionel Messi o lasă în urmă la Barcelona.

Cât costă casa pe care Lionel Messi o lasă în urmă la Barcelona

Lionel Messi își dorește să plece de la Barcelona, după o carieră impresionantă la gruparea catalană. Ar fi totuși o despărțire grea pentru starul argentinian, după 20 de ani în Barcelona. Lionel Messi lasă în urmă și o casă impresionantă, situată în suburbia exclusivistă Castelldefels, proprietatea lui Messi are și un mic teren de fotbal (cum altfel?), o piscină, o sală de forță dotată cu accesorii de ultimă generație. Totodată, pentru că Messi se îngrijește de familie, aici mai are un teren de joacă pentru cei trei copii ai săi.

Casa fotbalistului valorează 6,1 milioane de euro și oferă o priveliște incredibilă. Din casa lui Lionel Messi se vede marea, „priveliște pe care nu o vezi în Manchester”, după cum scriu jurnaliștii britanici, ca o aluzie la posibila viitoare destinație a starului argentinian, pentru care se bat acum mai multe echipe puternice din Europa.

Messi mai deține și un business în Catalonia, un hotel de patru stele aflat la 100 de metri de plajă, în Sitges, un orășel aflat la 35 de kilometri de Barcelona. 29 de milioane de euro a investit în Hotelul MiM, care are pe acoperiș un Sky Bar, unde turiștii se pot relaxa la piscină sau pot privi Marea Mediterană de la înălțime.

Lionel Messi, la Manchester City? Ce a făcut prietenul său, Sergio Aguero

Lionel Messi s-ar putea îndrepta spre Manchester City, o alegere care la prima vedere ar părea normală, având în vedere că aici antrenor e Pep Guardiola, cel care a lucrat cu argentinian la Barcelona. Totodată, gestul făcut de Sergio Aguero par să indice tot mai mult spre o mutare spectaculoasă a lui Messi în Premier League.

Aguero a fost coleg cu Messi la Barcelona, iar acum a făcut o schimbare, pe rețelele de socializare. Mai exact, pe contul de Instagram, care se numea până de curând „Kunaguero10”, din care a înlăturat numărul 10, pe care îl poartă la City din 2015.

Tocmai acest gest a amplificat zvonurile conform cărora și Messi ar putea ajunge la „cetățeni”, iar renunțarea la numărul 10 din denumirea contului de Instagram ar putea fi realizată de Sergio Aguero și în realitate, astfel încât tricoul cu acest număr de la Manchester City să îi revină lui Lionel Messi, pe care cu toții îl știm de ani de zile cu acest număr la Barcelona.

Urmăriți Impact.ro și pe