Auchan le dă gratis pentru clienții din România. Sunt cu sutele, e valabil în toate magazinele

Badea Violeta 27.11.2021, 19:33
Auchan le dă gratis pentru clienții din România. Sunt cu sutele, e valabil în toate magazinele

Veste bună pentru clienții Auchan! Cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, celebrul lanț de magazine le pregătește o surpriză uriașă tuturor românilor care le vor călca pragul. Iată ce vor primi gratuit cumpărătorii. Anunțul este valabil pentru toate magazinele din țară!

Auchan, anunț important pentru clienți înainte de Sărbători

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar Auchan vine cu foarte multe surprize extraordinare pentru clienții săi din toate colțurile țării. Celebrul retailer din Franța s-a gândit să transforme Crăciunul într-o sarbătoare mult mai frumoasă pentru oamenii care vin să facă diverse cumpărături.

Concret, clienții fideli ai magazinelor Auchan vor avea parte de o nouă promoție. Aceasta se va desfașura în toate hypermarketurile din România. Reprezentanții retailer-ului francez au anunțat că vor oferi sute de vouchere de cumpărături pentru clienții ai căror copii trimit scrisori lui Moș Crăciun. Micuții trebuie să scrie ce cadouri își doresc să primească de Crăciun.

Auchan a anunțat că scrisorile se pot trimite pe adresa de email pâna pe data de 7 decembrie. Ulterior, retailer-ul va selecta sute de câștigatori. Norocoșii vor primi premiile puse la bătaie de celebrul lanț de magazine. Oficialii Auchan anunță că vor da nu mai puțin de 100 de vouchere în valoare de 50 de lei fiecare, 100 de vouchere în valoare de 100 de lei fiecare și 15 vouchere în valoare de 500 de lei fiecare.

Participă la tombola „Scrie-i lui Moș Crăciun” și noi ne asigurăm că dorințele copiilor sunt auzite! Până pe 7 decembrie, invită-l pe cel mic să redacteze o scrisoare adresată lui Moș Crăciun în care să povestească ce își dorește să găsească sub brad și să numească o faptă bună pe care a facut-o în decursul acestui an.

Trimite-ne o fotografie a scrisorii pe adresa [email protected] și poți câștiga unul dintre cele 200 de premii!”, anunță Auchan.

Auchan ofera sute de premii de Sarbatori
Auchan ofera sute de premii de Sarbatori

Premii oferite de Auchan

Celebrul retailer transmite că oferă mai mult de 200 de premii părinților ai căror copii își scriu în câteva rânduri dorințele pe care le au de Crăciun. Astfel, doritorii sunt așteptați să se înscrie cât mai repede în această promoție extraordinară.

Cum se poate face acest lucru? Ei bine, reprezentanții Auchan anunță că pe site-ul oficialal magazinului se regăsesc toate informații necesare. Vezi AICI ceea ce ar trebui să faci dacă dorești să iei parte la această promoție unică. Totul este foarte simplu, așa că nu ai de ce să mai pierzi timpul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...