Ce face Auchan pentru clienți la aniversarea a 15 ani. Acum este gratis în România

Badea Violeta, Diana Dumitrache 15.10.2021, 16:09
Ce face Auchan pentru clienți la aniversarea a 15 ani. Acum este gratis în România

Auchan sărbătorește 15 ani în România, așa că celebrul lanț de magazine a pregătit o groază de surprize pentru clienții săi. Toți românii ar trebui să știe ce li se pregătește odată cu această aniversare, mai ales că anumite oferte sunt de neratat. Iată ce e gratis acum!

Auchan sărbătorește 15 ani

Auchan România aniversează 15 ani, iar reprezentanții anunță oferte speciale pentru clienții companiei. Celebrul lanț de magazine anunță promoții la mărci extrem de cunoscute, dar și la produsele din gama proprie, multe noutăți în magazine și o tombolă cu 50.000 de euro Marele Premiu. Astfel, românii vor avea toate motivele pentru a călca pragul acestor magazine.

Clienţii se pot de bucura de ofertele spectaculoase în magazine, în aplicaţia Auchan şi pe auchan.ro. Acolo îi așteaptă mii de reduceri pentru anumite produse, dar și o serie de surprize tematice. De asemenea, reprezentanții au pregătit o tombolă dedicată membrilor MyCLUB Auchan prin care se oferă peste 1600 de premii, inclusiv marele premiu în valoare de 50.000 euro.

Ținând cont de perioada dificilă în care ne aflăm din cauza pandemiei de coronavirus, liderii Auchan s-au gândit și la persoanele care își petrec timpul acasă, așa că toate comenzile plasate online vor fi livrate gratuit. De asemenea, clienții vor avea posibilitatea de a-și ridica produsele gratuit, prin serviciile Click&Collect, direct din magazine sau Auchan Drive, din parcările hipermarketurilor Auchan, potrivit paginademedia.ro.

Auchan aniverseaza 15 ani
Auchan aniverseaza 15 ani

Primul hypermarket din România a fost deschis în anul 2006

Auchan are sediul central în Franța, iar compania este deținută de familia Mulliez ce conduce și Leroy Merlin, Decathlon, Norauto, Kiabi sau Pimkie. De-a lungul timpului, Auchan s-a extins în mai multe țări. În prezent, compania are deschise magazine în Franța, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, România, Ungaria, Rusia, China și Taiwan.

Denumirea de „Auchan” provine din limba franceză, fiind un omofon pentru Hauts-Champs, un cartier în Roubaix. Acesta este locul în care s-a deschis primul magazin din lume.

În anul 2006, Auchan a deschis primul magazin și în țata noastră. Este vorba despre Auchan Titan. De atunci, compania s-a extins pe tot teritoriul țării. În prezent, Auchan are 33 de hipermarketuri, o reţea de 108 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 94 în Staţiile Petrom, şi cinci supermarketuri Auchan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...