Anna Lesko, aproape goală pe internet. Cât de bine arată la 42 de ani, fotografia a făcut furori

Iancu Andreea 14.07.2021, 13:56

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții feminine din showbiz-ul autohton. Aceasta a trecut deja de vârsta de 40 de ani, însă nu se sfiește să își dezvăluie formele apetisante pe rețelele de socializare. De curând, vedeta a postat o serie de fotografii incendiare, în care Anna Lesko apare aproape goală, pe internet. Frumoasa moldoveancă pare să fi descoperit elixirul tinereții și frumuseții veșnice.

Anna Lesko, aproape goală pe internet. Cum arată vedeta la 42 de ani

Vârsta reprezintă doar o cifră în buletin pentru Anna Lesko, basarabeancă fiind un etalon de frumusețe pentru multe femei. Fosta concurentă a emisiunii Ferma traversează o perioadă în care își exprimă senzualitatea tot mai des pe conturile de socializare. Vedeta este surprinsă în ipostaze inedite, în care apare îmbrăcată sumar sau chiar dezbrăcată. De curând, Anna Lesko s-a pozat aproape goală pe internet, lăsându-și fanii cu muți de uimire.

Artista i-a invitat pe urmăritorii săi la o bătaie cu perne, în timp ce ea era complet dezbrăcată, acoperită fiind doar de o pernă. Extrem de senzuală, cântăreața a stârnit un val de reacții din partea fanilor, care nu s-au sfiit să îi aprecieze formele, ascunse doar de perna pe care vedeta o îmbrățișa. Anna Lesko a reușit să stârnească imaginația bărbaților cu imaginile postate pe contul de Instagram.

Obraznic de sexy,

Fără pernă nu se poate?

Beautiful lady

Care o fi fotograful norocos?, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Anna Lesko, aproape goală pe internet, la 42 de ani
Artista a stârnit reacții din partea urmăritorilor cu formele sale

Secretul siluetei de invidiat. Cum se menține Anna Lesko în formă

Pe Anna Lesko toată lumea o cunoaște ca fiind o artistă extrem de preocupată de modul în care arată. Cântăreața a reușit să se mențină într-o formă de invidiat de-a lungul anilor, deși a trecut printr-o sarcină și nu mai este de mult o simplă tânără de 20 de ani. Vedeta a recunoscut în urmă cu mai mult timp că obișnuiește să aibă un stil de viață sănătos, evitând carbohidrații. În plus, Mama Natură a înzestrat-o cu o frumusețe naturală, apreciată de mulți bărbați.

Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat  că  anumite  rochii  îmi  vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform, a povestit Anna Lesko pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...