Anna Lesko s-a pozat aproape goală, la 42 de ani. Motivul pentru care cântăreața a fost ironizată pe internet

Ana Anitoiu, Mihai Ianoși 25.06.2021, 23:58

Anna Lesko s-a pozat aproape goală, la vârsta de 42 de ani, în timp ce savura felii de pepene. Deși unii dintre internauți au fost încântați de apariția ei provocatoare, alte persoane au găsit un motiv să o ironizeze pe cântăreață.

De ce a fost ironizată Anna Lesko, după ce s-a pozat aproape goală

În două imagini pe care le-a publicat pe internet, Anna Lesko apare aproape goală, întinsă într-un pat, acoperită doar cu un cearșaf. Într-una dintre fotografii, cântăreața linge senzual o felie de pepene. Cântăreața a stârnit atât reacții apreciative, cât și unele ironice. Ba chiar și unele critice! Deschideți galeria foto de mai sus!

”Ești absolut superbă!” și ”Cea mai frumoasă femeie sexy și cea mai minunată”, au fost două dintre comentarii. Alții n-au fost atât de încântați, ci mai degrabă critici sau ironici: ”Eu te-aș ruga să ne spui cu cuvintele tale ce ai vrut să transmiți cu aceste fotografii! Care este mesajul, draga mea? Uite, de exemplu dacă te întreabă copilul tău: «Mami, ce ai vrut să zici lingând felia de pepene?»” și ”Nu pricepem noi cum se savurează lubenița! Câți dintre noi nu stăm înfășurați în cearșafuri și savurăm pepene?”.

Anna Lesko s-a pozat aproape goala, la 42 de ani
Anna Lesko

Anna Lesko, despre motivul despărțirii de tatăl fiului ei

La vârsta de 42 de ani, Anna Lesko are un fiu de 7 ani. Cântăreața a decis să se despartă de DJ Vinnie, tatăl copilului ei, în anul 2019, după opt ani de relație. Artista a explicat motivul pentru care s-a hotărât că este mai bine ca ea și bărbatul să o ia pe căi separate.

Anna Lesko a simțit că ea și tatăl copilului ei nu mai priveau în aceeași direcție, că nu își mai doreau același lucru. Cântăreața a precizat că ei îi place să trăiască, iar DJ Vinnie nu a fost pregătit să facă față stilului de viață pe care și-l dorește ea. Unul în care să conteze fiecare zi. Între cei doi intervenise monotonia, mai ales că făceau totul împreună.

“El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… Pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. (…)

Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţă. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a explicat Anna Lesko la Digi 24.

Urmăriți Impact.ro și pe