Anna Lesko, luată în vizor de Iulia Albu. Ce a putut spune criticul de modă despre frumoasa artistă. Măruță a rămas fără cuvinte

Ioana Bucur 15.06.2021, 22:12
Anna Lesko, luată în vizor de Iulia Albu. Ce a putut spune criticul de modă despre frumoasa artistă. Măruță a rămas fără cuvinte

Emoții mari, în direct, în momentul în care Iulia Albu și-a îndreptat atenția spre una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Ce a putut spune criticul de modă despre Anna Lesko. Măruță a rămas fără cuvinte când a auzit-o.

Anna Lesko, luată în vizor de Iulia Albu

Anna Lesko nu este doar una dintre cele mai frumoase cântărețe din showbiz-ul românesc, ci o apariție în toată regula. Încă de la începutul carierei sale, și-a transformat fiecare ținută într-un adevărat spectacol, având un stil vestimentar unic.

Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, pentru rubrica ei săptămânală, Iulia Albu nu s-a ferit să spună exact ce crede despre mai multe celebrități ce s-au expus în mediul online purtând costume de baie. Printre ele s-a numărat și Anna Lesko.

În mod normal, „Marțea cu Iulia Albu” este segmentul din emisiunea lui Măruță ce îi pe jar pe telespectatori și le supără pe cele mai multe dintre vedetele ale căror ținute sunt desființate de criticul de modă. Când a venit rândul Annei Lesko, Iulia Albu a făcut un comentariu la care nu se aștepta nimeni. Spre surprinderea lui Cătălin Măruță, ea a lăudat-o pe solistă:

„Am început cu Anna Lesko, tuturor vă place Anna Lesko. Chiar și mie îmi place. Îmi place că mereu ea are ceva rusesc. (…) Biata femeie nu are și când se duce la duș ceva rusesc, în afară de faptul că este rusoaică.”, a spus Iulia Albu.

Anna Lesko, luată în vizor de Iulia Albu
Anna Lesko

„Este o doză de kitsch pe care ți-o poți asuma”

Lăudată a fost și Bianca Drăgușanu. Criticul de modă a explicat că blonda și-a găsit o zonă vestimentară ce i se potrivește perfect și că își alege corect accesoriile.

„Mie nu îmi plac aceste costume cu brand-ul la vedere, dar există persoane care le pot purta. Este o doză de kitsch pe care ți-o poți asuma. Ei îi vine bine, este imaginea pe care și-a creat-o. Ea este într-o zonă a ei și atât. I-ar sta bine în orice. (…) În general ea poartă doar ochelari de brand, ceea ce este un lucru bun.”, a mai transmis Iulia Albu.

Un costum de baie i-a cam dat bătăi de cap prezentatorului. Este vorba despre Inna, care a purtat un costum de baie în care a integrat o piesă cu mâneci lungi, un „artificiu stilistic” apreciat de Iulia Albu.

„Ea știe foarte bine ce îi place, îmi place că poartă brand-uri românești. Părerea mea este că poți să înoți într-o piscină și topless, nu este o problemă. (…) Nu stă nimeni nici să înoate, nici să se bronzeze în așa ceva. Dacă vrei să faci o fotografie pe Instagram, poți să îți faci un artificiu stilistic.”, a spus Iulia Albu despre INNA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...