Andreea Marin a dat-o-n bară pe Facebook. Fanii nu s-au putut abţine când au văzut: „Dezgustători”

Ana Anitoiu, Alexandru Zanfirescu 29.11.2021, 08:43

Andreea Marin a dat-o-n bară pe Facebook. Fanii ei nu s-au putut abţine când au văzut ce fotografie a publicat fosta „zână” de la „Surprize, Surprize” și i-au scris comentarii fără să o menajeze. Prezentatoarea de televiziune a fost ironizată de unii dintre ei pentru imaginea pe care a ales să o împărtășească pe internet.

Ce fotografie a publicat Andreea Marin pe Facebook

Mai exact, Andreea Marin a publicat recent o fotografie în care apare lângă un brad de Crăciun. În această imagine, îmbrăcată cu un pulover alb cu guler înalt și machiată discret, ca întotdeauna, vedeta zâmbește la cameră și ține în mâini o veveriță cu un con de brad.

„Bună dimineața! Prețuiește viața! Un tur de forță: 4 brazi am împodobit împreună cu spiridușii de la Auchan aici, la Creative Hub Voice&Visibility. Și cu ce surprize minunate vor veni sărbătorile, pornind de la pomii noștri împodobiți diferit, fiecare cu povestea sa!

Nu vă spun mai mult acum, dar abia aștept să vă dezvălui, în filmele pitorești realizate lângă fiecare brad in parte. Pe curând! O zi cu soare în suflet, cu sănătate și cu spor!”, a fost mesajul publicat de Andreea Marin lângă această fotografie.

Andreea Marin a dat-o-n bara pe Facebook
Andreea Marin

Cum a fost ironizată și criticată Andreea Marin pe Facebook

Deși nici de această dată nu au lipsit fanii care au scris comentarii pozitive, ca la orice mesaj publicat de Andreea Marin, unele persoane nu au fost atât de încântate de faptul că vedeta a apărut din nou făcând o reclamă pe rețeaua socială.

„Cine mai vrea paid partnership with Auchan?” și „Brazii din plastic sunt dezgustători”, au scris două persoane care nu au fost impresionate nici de fotografia, nici de mesajul Andreei Marin.

Pe de altă parte, vedeta s-a bucurat în continuare de aprecierea multor oameni, care nu s-au arătat deloc deranjați de reclama făcută de ea. Aceștia și-au adus din nou aminte de emisiunea-fenomen „Surprize, surprize”.

„Tu însăți ești o poveste”, „O zeiță în carne și oase”. „Sunteți o doamnă deosebită care ne surprinde plăcut de fiecare dată!” și „Vă admir foarte mult și nu o să uit niciodată când împreună cu toată familia ne uitam la Surprize ,Surprize! Aș da orice să mai trăiesc acele vremuri frumoase!”, au fost câteva dintre comentarii.

Cât câștigă Andreea Marin din reclamele de pe internet

Andreea Marin a mai fost criticată de fani pentru reclamele pe care le face pe rețelele sociale. Unii dintre internauți i-au reproșat vedetei că exagerează cu acestea. Impact.ro a aflat în exclusivitate câți bani câștigă fosta „zână” de la „Surprize, surprize” pentru a promova diferite produse.

„Andreea Marin este profi, toate firmele o caută, face reclamă atât la produse alimentare, cât și la electrocasnice, dar și la spray-uri împotriva țânțarilor”, ne-au spus apropiații vedetei. Vezi AICI câți bani câștigă Andreea Marin din reclame!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...