EXCLUSIV

Câţi bani face Andreea Marin din reclamele de pe Facebook şi Instagram. Acum totul e clar EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 19.08.2021, 16:13
Câţi bani face Andreea Marin din reclamele de pe Facebook şi Instagram. Acum totul e clar EXCLUSIV

În această perioadă, televiziunile lucrează din greu la noua grilă de programe. Însă, unele emisiuni, deși au înregistrat audiențe de invidiat, nu se mai regăsesc printre producțiile tv, care vor fi difuzate din toamnă. Este și cazul Andreei Marin, gazda talk-show-ului motivațional ”Nu există nu se poate!”, de la TVR 2. Dar, ”Zâna Surprizelor” nu depinde de această colaborare, pe plan financiar, înregistrând câștiguri frumușele din reclamele postate pe conturile sociale la diverse produse, precum alimente, haine, iar, mai nou, și la spray-uri împotriva țânțarilor.

Andreea Marin câștigă bani frumoși din reclamele de pe Facebook. La ce sume ajunge vedeta

Andreea Marin își manifesta anul trecut bucuria revenirii la TVR, unde a prezentat ”Surprize, Surprize”, cu talk-show-ul ”Nu există nu se poate!”, în care a inclus și emoționante poveşti de viaţă.

„Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă!”, scria ea, atunci, plină de entuziasm, pe conturile sociale.

Andreea Marin facand recalama la niste produse
Andreea Marin facand recalama la niste produse

Emisiunea Andreei Marin, audiențe bune

Emisiunea ”Nu există nu se poate!” a fost difuzată de TVR 2, de luni până joi, de la ora 18.00, apoi a fost redifuzată, înregistrând audiențe foarte bune. Fanii o întreabă, adesea, pe conturile sociale, când revine pe micul ecran, însă, după cum stau lucrurile, se pare că vor mai avea de așteptat.

”Emisiunea Andreei Marin încă nu figurează în noua grilă de programe a TVR 2. Există niște negocieri, probabil că din primăvară va reveni pe micul ecran, sunt ceva șanse pentru acea perioadă”, ne-au dezvăluit surse din televiziune.

 Andreea Marin: ”Nu știm dacă revenim, totul depinde de TVR”

Va continua Andreea Marin acest proiect, ”Nu există nu se poate!”, dedicat tatălui ei, Dan Marin, care a încetat din viață pe 3 martie 2016? ”Nu știm dacă revenim, totul depinde de TVR”, spunea Andreea, pe Facebook, în urmă cu câteva luni. Fanii o imploră să reia emisiunea, dovadă stând și zecile de mesaje postate pe conturile ei sociale.

Andreea Marin este ”Regina Reclamelor”, pe Internet. Cât câștigă din postări

Dar, Andreea Marin nu depinde financiar de colaborarea cu TVR 2, fiind ”Regina reclamelor”, pe conturile sociale, și vedeta tv cu cele mai multe contracte. Apropiații ei ne-au spus cam ce câștiguri înregistrează Andreea.

”O vedetă primește, în general, cam 250-500 de euro, pentru câteva postări, pe conturile sociale, la un produs, poate chiar și 1.000 de euro, dacă este vedetă de top, dar i se dau și produse. Andreea Marin este profi, toate firmele o caută, face reclamă atât la produse alimentare, cât și la electrocasnice, dar și la spray-uri împotriva țânțarilor”, ne-au spus apropiații fostei Zâne a Surprizelor.

Andreea Marin reclamă cu texte amuzante

Andreea adaugă adesea texte amuzante: ”Nu știu cum vă descurcați cu țânțarii, dar pe mine…m-au ciuruit! Și dacă nu i-aș auzi măcar când sunt în acțiune, aș rezista cu stoicism, dar serenada lor nu sună deloc bine în urechile mele, așa că din păcate mi-am pregătit și eu apărarea”. Iar unul dintre internauți i-a răspuns, tot cu umor: ”La momentul acela şi eu voiam să fiu un țânțar”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...