Andreea Marin, luată la rost de fani. Vedeta a recunoscut: “Am o obsesie”

Ana Anitoiu 19.08.2021, 08:09

Andreea Marin a fost luată la rost din nou de fanii ei care au admirat-o încă de pe vremea când prezenta emisiunea ”Surprize, surprize”. Vedeta a arătat imagini din locuința ei și a recunoscut că are o obsesie în ceea ce privește casa.

De ce a fost criticată Andreea Marin de fani

Prezentatoarea TV a filmat un clip în bucătăria casei ei, unde le-a explicat fanilor de ce a ales mobilă deschisă la culoare și blaturi albe. Nu departe de zona dedicată gătitului se află și un pian despre care vedeta a spus că îi este ”foarte drag”. Andreea Marin a precizat că are o obsesie pentru curățenie și a recomandat o gamă de produse de curățare, motiv pentru care a fost criticată din nou pe internet.

”Vă dați seama că aici e un loc în care zilnic intră echipe de filmare, intră mulți oameni. Avem nevoie să păstrăm curățenie lună. E o clădire cu multe unghere, cu încăperi tehnice, cu nevoi speciale în sensul acesta, cu încăperi elegante, cu texturi diferite, cu instrumente muzicale.

Am fost învățată de copil să am grijă de tot ceea ce folosesc și de aceea nu îmi e teamă să am mobilier deschis la culoare sau blaturi albe. Dacă le întreții în timp nu e nicio problemă”, a spus ea.

Andreea Marin, luata la rost de fani. Vedeta a recunoscut:
Andreea Marin

Cum au reacționat fanii Andreei Marin

La fel cum s-a mai întâmplat și în alte dăți când Andreea Marin a făcut reclamă la vreun produs, unii dintre cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare i-au reproșat vedetei că se ocupă de astfel de promovări. În plus, de această dată, un internaut a ironizat-o punând la îndoială faptul că ea s-ar ocupa personal de curățenia din locuința ei.

”Țara e în dezastru și noi facem Reclame”, a fost un comentariu. ”Împachetează și niște aer și fă reclamă și la asta!”, ”Deja ai de venit antipatică! Nu te mai saturi de bani!”,”Îmi erai dragă și te urmăream cu plăcere. Ai devenit penibilă cu reclamele tale”, ”Altceva nu mai faci? Doar de promovarea brand-urilor de mai ocupi?” și ”De câteva luni toate postările sunt reclame la ceva. Sunt dezamăgită. Sincer”, au fost alte comentarii negative pe care vedeta le-a primit recent, la o altă reclamă.

Andreea Marin, avertisment pentru hoți

În urmă cu ceva timp a avut loc o tentativă de spargere a locuinței Andreei Marin. Însă, cum vedeta a mai trecut prin așa ceva, a luat măsuri ca să nu mai trăiască experiența neplăcută a anunțat că la renovarea casei a schimbat ușile și ferestrele, ce sunt securizate, și a precizat că oricum hoții n-ar găsi mare lucru înăuntru. În plus, a făcut un avertisment.

“Adrian (Adrian Brâncoveanu, partenerul ei, n.r.) are permis port armă. El posedă din punct de vedere legal o armă cu care se poate apăra. Trebuie să te poți apăra în propria casă. Asta dacă nu îi prinde câinele nostru, Rocky, înainte, de fundul pantalonilor. E mai bine să nu te întâlnești cu el”, a spus Andreea Marin.